Zabava

"Moraću da smanjim grudi" Ove dame sa estrade priznale da im poprsje PRAVI PROBLEM

U javnosti se često spekuliše o estetskim intervencijama poznatih dama koje nerijetko skrivaju šta su tačno dodale ili operisale na sebi.

"Moraću da smanjim grudi" Ove dame sa estrade priznale da im poprsje PRAVI PROBLEM
FOTO: BLICTV/SCREENSHOT

Mnoge od njih imaju bujne grudi koje ističu u prvi plan, a često se dogodi da se silikonima iste povećaju za nekoliko brojeva.

Iako su rijetke, mi vam donosimo spisak pjevačica sa velikim, prirodnim grudima.

Jana Todorović

Pjevačica ima najveće poprsje na estradi. Njene prirodne grudi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, međutim baš zbog toga ona je imala problema sa kičmom. U jednom trenutku je čak razmišljala i da ih smanji.

– Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vrijeme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savjetu ljekara, biću prinuđena da smanjim poprsje – ispričala je Jana jednom prilikom, ali je priznala i da se njenom suprugu uopšte ne dopada ta ideja.

Seka Aleksić

Seka može da se pohvali odličnom genetikom, te je i ona jedna od rijetkih koja ima prirodno poprsje. Jednom prilikom se u medijima spekulisalo kako je radila silikone u grudima, ali ona je ove navode demantovala.

Pročitajte još

– Još mi samo fale silikoni – napisala je davno pjevačica na svom Instagramu.

Goca Tržan

Pjevačica djeluje kao da ima silikonske grudi, ali zapravo to nije istina. Jednom prilikom se na svom Tviter nalogu oglasila i otkrila da zavidi ženama sa malim grudima.

– Ponekad baš zavidim ženama s malim grudima. Eto, rekla sam. Ali stvarno, žene s malim grudima nemaju pojma koliko su srećne – iskrena je bila pjevačica, koja je priznala da joj je često problem da nađe odgovarajući kupaći kostim, prenosi Blic.

Zorana Pavić

Zorana možda ima i najveće poprsje kada su pjevačice pop muzike u pitanju. Ističe da su joj grudi zaštitni znak.

– Jeste to, negdje, moj zaštitni znak, ali ja sam jednom obukla tu rolku…. i to je bilo još gore! Mislim da treba da se držim dekoltea. Uostalom, priroda me obdarila, hvala joj. – izjavila je ona jednom prilikom.

Nikolina Kovač

Jedna je od najmlađih na ovom spisku, ali pjevačica Nikolina Kovač u posljednje vrijeme često postavlja fotografije u kupaćem kostimu. Jednom prilikom se javno pohvalila kako je na njoj sve prirodno.

– Na meni je sve prirodno, bilo je dosta komentara zbog mojih grudi, ali nisu mi potrebne silikonske, imam prirodno veće i lijepe grudi – pohvalila se Nikolina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije