Zabava

"Moralna budalo, spasi brak" Sandra i Dalila ratuju zbog Cara

Snimci u rijalitiju napravili su haos među učesnicima, a prikazano je nekoliko situacija gde je Dalila Dragojević bila bijesna na Sandru Čaprić zbog toga što je gleda pogledom koji joj se nije svideo.

"Moralna budalo, spasi brak" Sandra i Dalila ratuju zbog Cara
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Dalila joj je poručila da je batali i da je ne gleda i ne komentariše više.

– Miljana, ustani. Sjedila sam sa Miljanom na ugaonoj i ova ovde me gleda onako seljačkim pogledom, ušpicila se. Kakva ljubomora, ko je ona meni u životu, znate šta sam ja za vas u životu… A ti si loš čovjek! – odbrusila je Dragojevićka.

– Sedele smo Dalila i ja, pogledala sam Sandru i uplašila se… Ovako je gledala, Dalila ju je pitala šta je, ona nastavila. Shvatile smo o čemu se radi – objasnila je Miljana.

– Neka mi se skine sa kičme ona, evo joj ovog j*bača na baterije (Dina) – dodala je Dalila o Sandri.

– Žena je utripovana, prala se preko mene, ima ludilo u glavi, objasnila je ko je i šta je. Meni je patetisala i moralisala, i Car mi je pričao kako djevojka treba da se ponaša u vezi, a sad opravdavaju gospođu. Ovo govori o njima – rekla je Sandra.

– Hoćeš preko tuđiš grešaka da opravdaš svoje, ušla si u vezu sa zauzetim – govorila je Dalila.

– Moralna budalo, ja sam slobodna žena, mogu da radim šta hoću, a ti si zauzeta. Spasi brak, rasturačice, rijaliti igračice, meni te je žao. Znaš li koliko si jadna? – uzvratila je Čaprićeva.

– Ti si jadna, bila si dva dana u vezi, pa si bila šutnuta. Uhvati se Marka, budi mu sunce, pa će možda Stanija biti ljubomorna na tebe – nastavila je Dragojevićka.

– Može ona iz sela, ali selo iz nje nikako. Ovo kako se ponaša prema Dalili, prilazi joj onako… Dalila je za tebe institucija ljepote, nemaš argument da je vređaš, pričaj sa njom sa dozom poštovanja – napao je Stefan Mihić Sandru.

– On je zaljubljen u mene sto posto… – zaključila je Čaprićeva.

Miljana se ponovo ubacila i nastavila da urniše pjevačicu, a Lepi Mića i Dino su je osudili.

– Pozdravio te je Mišel, on mi je veliki prijatelj – poručila je Sandra Miljani, prenosi Kurir.

Prihvati notifikacije