Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MOŽE LI NEKO DA MI VRATI KĆERKU” Tuga u domu MLADE MAJKE (16) koja je stradala u udesu

Hronika
Autor:

Foto: RTV Mag/RAS Srbija

U domu Jovane A. (16), tragično nastradale u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Valjevskom putu, u naselju Piroman u Obrenovcu, vlada tuga i nevjerica. Njen brat Milutin B. (22), koji je vozio motor, trenutno se nalazi na VMA i van životne je opasnosti.

Jovanin otac Rade Božinović ne može da vjeruje kolika je tragedija zadesila njegovu porodicu. Očajan, ne stiže da obriše suze s lica, dok se dvorištem prolama jauk za nastradalom kćerkom. Njegove rijječi da mu je sedmomjesečna unuka tako mala ostala bez majke slamaju srce.

– Jel može neko da je vrati, kćerku moju? Ne može, znam, nema povratka! Ne znam šta da radim! Velika nesreća nas je zadesila! Udala se prošle godine, život je bio pred njom – kuka Rade i čupa kosu u očaju.

Jovana i Milutin bili su u susjednom selu u posjeti kod sestre, a tragedija ih je zadesila na putu do kuće.

– Jovana nikad nije voljela motore, ovo je prvi put da je sjela i nastradala je. Milutin je iskusan vozač, oduvijek je volio brzinu i adrenalin – rekao je Rade za Kurir.

Okupljena rodbina i prijatelji su u nevjerici poslije smrti Jovane, inače, jedne od šestoro djece Božinovića. Niko od njih ne može da prihvati da nje više nema, a kuknjava nesrećnog oca para dušu svih prisutnih.

Jovanin muž Slobodan, s kojim je Jovana živjela u selu Stubline, došao je po svoju kćerkicu i odveo je kući.

Udes se dogodio kada je automobil, u blizini obližnje pumpe oborio motor na kom su se nalazili brat i sestra. Policijska istraga utvrdiće sve tačne detalje i uzroke ove tragedije.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO