Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Može li priprema za školu biti zabavna? Može, u Delta Planetu! Vikend POPUSTA I IZNENAĐENJA za školarce

Banjaluka
Autor:

Foto: Delta Planet/promo

Priprema za novu školsku godinu ne mora da znači samo posao za mame i tate, već i odličnu zabavu za njihove školarce, koja ih tokom predstojećeg vikenda očekuje u Delta Planetu.

U ovom tržnom centru su pripremili odličnu ponudu svega što je školarcima potrebno za početak školske godine – udžbenike, školski pribor i školske torbe, odjeću i obuću, uz mnoštvo popusta i iznenađenja.

Uspomene na školu neke su od najvažnijih u toku života i baš zbog toga u Delta Planetu će školarcima tokom 24. i 25. avgusta omogućiti fotografisanje u posebnoj fotokabini, a izrađene fotografije dobiće na poklon.

Uz različite rekvizite, maske i kostime omiljenih junaka, biće to neke od najveselijih i najčarobnijih foto uspomena školaraca, iz Delta Planeta.

Posebna atrakcija školske čarolije Delta Planeta ovog i narednog vikenda biće “Bibliobus”, biblioteka na točkovima Narodne i univerzitetske biblioteke RS.

Foto: Delta Planet/promo

Narodna i univerzitetska biblioteka RS je za ovu priliku pripremila 100 besplatnih učlanjenja u biblioteku, za djecu i roditelje. Ispred TC Delta Planet planirano je upoznavanje sa konceptom i načinom funkcionisanja “Bibliobusa”, ali i nagradna aktivacija na društvenim mrežama, u kojoj najkreativniji mali fotografi mogu osvojiti pet paketa školskog pribora.

U nagradnoj igri učestvovaće svi školarci koji se tokom vikenda fotografišu u bibliobusu, te fotografiju objave na Instagramu i Facebooku uz hashtag #bibliobusudelti.

Kompanija Delta Planet odabraće 5 fotografija koje će kompanija “Exclusive Change” nagraditi sa 5 paketa školskog pribora.

Osim toga, ispred “Bibliobusa” biće organizovana i radionica za mališane u najmanjem uzrastu posvećena ilustracijama Ježeve kućice, te čitanju i nelogičnim pričama, od 17 do 20 časova.

A od 18 časova u nedjelju, 25. avgusta, igraonica Jungle Land i Delta Planet organizuju i modnu reviju, mini kurs modelinga, šminkanje, te face painting, dok će za animaciju djece biti zadužen Fazonko.

Foto: Delta Planet/promo

Ali tu zabavi nije kraj. Posljednji vikend pred školu, “Bibliobus” će se vratiti ispred Delta Planeta i organizovati takmičenje u igri Oksimoron, u kojoj će se školarci takmičiti u slaganju što više nespojivih kombinacija, od 17 do 20 časova.

Foto: Delta Planet/promo

Posljednji vikend pred školu obilježiće i Sajam dječijih aktivnosti, koje će za djecu pripremiti sportski klubovi, atletski i vaterpolo klub Borac, Casper škola sporta, plesni klub City Jazz i škola ritmičke gimnastike Allegro, škola pjevanja Mama Vox, škola slikanja i mnogi drugi.

Uz poruku “Dosta je bilo ljenčarenja na moru, pripremi se za školsku godinu novu!” iz Delta Planeta svima žele srećan početak nove školske godine, nova znanja i odlične ocjene.

(A.E.)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO