Zabava

MUŠKARCI SU SE OTIMALI ZA NJU Smršala je 67 kilograma i više joj niko NE PRILAZI

Pokušaji pronalaženja srodne duše su uglavnom mučni, bolni i naporni.

MUŠKARCI SU SE OTIMALI ZA NJU Smršala je 67 kilograma i više joj niko NE PRILAZI
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Keli Glover (39) je plus sajz blogerka iz Australije koja nikada nije imala problem da nađe momka. U svojoj najdebljoj fazi imala je 152 kilograma ali sa ljubavnim životom, kaže, nikada nije imala problema.

A onda, kad je shvatila da su joj zdravlje i život ugroženi, smršala je 67 kilograma.

Danas ima zdravih 84 kilograma i kaže da sebi izgleda bolje nego ikad, a tako se i osjeća, ali muškarci joj više nikako ne prilaze.

Čekala je i čekala, a kada je shvatila da muškarci i dalje nisu zainteresovani za nju, makar ne u toj mjeri u kojoj su bili nekada, riješila je da problem podijeli sa drugaricama.

Tada je saznala u čemu je problem u mitu da su “debele djevojke lake”.

– To je bilo totalno otkrovenje za mene i sve je imalo smisla. Dok sam bila debela, nisam mogla da se odbranim od muškaraca, a kada sam smršala, svi su se razbježali.

Nakon što sam skinula desetine kilograma, pomislili biste da će se muškarci otimato o mene, a umjesto toga, ljubavni život mi je dosadniji nego ikad – piše ona na svom blogu.

View this post on Instagram

Downtown LA #plussizefashion #plussize #psblogger

A post shared by Kelly Glover (@_kellyglover) on

Zato je, kaže, sebi za novi cilj postavila razbijanje mita da su debele djevojke “lake”.

– Mislite da su debele djevojke lake? Hajde onda, probajte da ubijedite neku od njih da vam se istinski dopada, pa da vidim kako ćete proći. Udvaranje debeloj djevojci nije sprint nego maraton – poručuje ona na svom Instagramu, piše Blic Žena.