Zabava

"Muškarci vole zdravu konkurenciju" Tiktokerka otkrila da na sastanku sama sebi pošalje piće da bi njen dečko bio ljubomoran

Zvijezda društvenih mreža Sofija Frenklin otkrila je neobičan trik kojim se služi na prvom sastanku kako bi zadržala pažnju svog muškarca.

"Muškarci vole zdravu konkurenciju" Tiktokerka otkrila da na sastanku sama sebi pošalje piće da bi njen dečko bio ljubomoran
FOTO: SOFIAFRANKLYN0/TIKTOK/SCREENSHOT

Sofija je podijelila video na TikToku uz koji je napisala: “Muškarci vole zdravu konkurenciju”.

U videu je objasnila svoj trik koji muškarca natjera da misli kako ona ima druge “opcije” i da bude malo ljubomoran, prenosi Klix.

– Kad “odem na toilet” platim barmenu da mi pošalje piće od “tajnog obožavatelja” kako bi moj partner pomislio kako imam i drugih opcija – objasnila je.

@sofiafranklyn0

Men love some healthy competition 🙂

♬ original sound – Wonders of Magic

U komentarima Sofija je priznala da ovo nije njen jedini trik na prvom sastanku – objasnivši da je sama sebi poslala i cvijeće u jednom ili dva navrata.

Otkako je video objavila na internetu, Sofia je prikupila milione pregleda i stotine komentara žena koje su priznale da će iskoristiti ovaj trik u budućnosti.

Drugi su iskoristili priliku da priznaju kako su radili slične trikove u prošlosti – a jedna je žena priznala da je zamolila nepoznatog muškarca da dođe za njezin stol i kaže joj kako je lijepa tijekom sastanka.

Međutim bilo je i onih koji su njeni savjet nazvali toksičnim i očajnim potezom.

Prihvati notifikacije