Hronika

"MUŽ JOJ SAVJETOVAO DA NE VOZI" Poginula nakon što joj je pozlilo za volanom, beba povrijeđena

Nastavnica matematike Branka J. (30) iz Kruščice poginula je u nesreći prekjuče u 17 časova u Ulici Jovana Popovića u Beloj Crkvi, kada joj je, dok je vozila svoju dvomjesečnu bebu, pozlilo, pa je automobil skrenuo sa puta i udario u stub.

"MUŽ JOJ SAVJETOVAO DA NE VOZI" Poginula nakon što joj je pozlilo za volanom, beba povrijeđena
Foto: N. Mihajlović/RAS Srbija

Branka J. je u srijedu, iz sela Kruščica, odvezla svoju bebu na redovan pregled u Savjetovalište belocrkvanskog Doma zdravlja. Poslije pregleda bebe, Branki J. je bilo loše pa je pozvala svog supruga.

Muž je zaposlen u Beogradu i u to vrijeme bio je na poslu. Mlada žena mu je rekla da joj je loše, a suprug joj je savjetovao da u takvom stanju, ne sjeda za volan, da ne bi ugrozila i svoj i bebin život – saznaje Blic od izvora upoznatog sa istragom.

Da li je Branka J. ipak pomislila da će biti u stanju da bebu i sebe odveze tih nekoliko kilometara do kuće u Kruščici, za sada nije poznato. Ipak, mlada žena je sjela u automobil “citroen pikaso”, a u sjedište za bebe stavila dijete.

Krenula je ka kući, ali joj je kako se vjeruje, pozlilo, izgubila je kontrolu nad volanom, skrenula sa puta i automobil se zakucao u stub.

Ekipa Hitne pomoći je došla na mjesto nesreće, pokušali su da je reanimiraju, ali bezuspješno. Beba je, za svaki slučaj, odmah prebačena u bolnicu. Branka J. je kako se saznaje, za sobom ostavila supruga i dvoje male djece.

Bila je nastavnica matematike u osnovnoj školi u selu Kruščice, a diplomirala je na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, Department za matematiku i informatiku. Mlada žena je sahranjena juče popodne u selu Kruščica kod Bele Crkve.