Sudbine

“MUŽ TE TRUDNU ŠUTNUO” Pjevačica Dada Mešljić prolazi kroz pakao, objavila uvredljive poruke koje joj stižu

Pjevačica Dada Mešaljić nedavno se razvela od Jasmina sa kojim je bila u braku svega nekoliko meseci jer ju je prevario dok je bila u drugom stanju.

“MUŽ TE TRUDNU ŠUTNUO” Pjevačica Dada Mešljić prolazi kroz pakao, objavila uvredljive poruke koje joj stižu
FOTO: DADAMESALJIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kako se spekulisalo u medijima, razlog njihovog razvoda bilo je njegovo nevjerstvo.

– Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim da saopštim da sam ja žena u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumijevanje i strpljenje. Povodom novonastale situacije ne bih davala nikakav komentar osim da je sve kristalno jasno kakvo je stanje trenutno, a i u budućnosti – poručila Dada dok je bila u drugom stanju.

Ona se sada našla na meti uvredljivih komentara, koje je sve javno objavila putem njenog Instagrama.

– Mom mužu ovako odgovara, a ti se potucaj od jednog do drugog, a i toliko si mogla narast’ do podne. Šta umišljaš? Niko si i ništa, samo obična jezičara, dok te je muž trudnu šutnuo i nije mu bilo žao da dijete raste kao siroče pored živih roditelja. Jezičaro jedna, seljančuro, šta se dižeš? – glasio je jedan od objavljenih komentara, a Dada se takođe oglasila:

Nije bitno “ŠTA”, nego “KO” ti kaže. Nadam se da će se konačno stati u kraj ovim “internet mu*onjama”, laku noć, šaljem vam svima ljubav – poručila je ona, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu