Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MUŽA UBILA ZBOG CVIJEĆA Slavica motikom usmrtila supruga, određen joj pritvor

Hronika
Autor:

Foto: Oliver Bunić/RAS Srbija

Slavici Jablanović (46) iz paraćinskog sela Buljane, osumnjičenoj da je u petak baštenskom motikom ubila 70-godišnjeg supruga Milana, određen je pritvor do 30 dana.

Slavica se tereti da je supruga, poslije svađe, koja je počela u kući, a nastavila se u bašti, zadala nekoliko udaraca alatkom u glavu. Poslije zločina, kome je navodno prethodila svađa u vezi sa uređenjem bašte, gdje će koje cvijeće da posade, Slavica je otrčala kod komšinice koja je obavijestila policiju o ubistvu.

Policija je saopštila da ni jedno od supružnika partnera nije prijavljivao za nasilje u porodici. Međutim, mještani Buljana napominju da to što se desilo u domu, tačnije bašti Jablanovića, bilo je nešto što su očekivali, jer nisu prezali od toga da se posvađaju, pa i fizički nasrnu jedno na drugo u kafani, na putu, prenosi Blic.

– Milan je davno otišao u Ameriku. Tamo je vozio šleper, što je prethodno i ovdje radio. I Slavica i djeca su otišli za njim. Ona nije bila baš vrijedna, koliko smo čuli, nije htjela tamo da radi, pa se u Buljane vratila prije desetak godina. Milan je ostao u Americi, dočekao penziju i tek tada se vratio u rodno selo – pričaju mještani ovog paraćinskog sela.

Po Slavičinom povratku u Srbiju, Milan joj je slao novac da bi mogla da živi.

– Ona nije ni ovdje radila. Slavica je, pričalo se ovdje, našla i ljubavnika, ali je sa njim prekinula, koliko smo čuli jer je Milan to saznao i rekao joj da će prekinuti da joj šalje pare. Zbog novca je ostavila ljubavnika – pričaju mještani Buljana.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO