Zabava

"Na njegovoj muzici smo pravili svoje živote i ljubavi" Ovo je pjevač koji je posudio glas Milanu Mariću u filmu "Toma"

Sinoć je u Beogradu održava premijera dugo očekivanog filma "Toma", a tim povodom na svom Instgram profilu oglasio se pjevač Aco Pejović.

"Na njegovoj muzici smo pravili svoje živote i ljubavi" Ovo je pjevač koji je posudio glas Milanu Mariću u filmu "Toma"
FOTO: A. SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA

Aco je otkrio da je on pozajmio glas u muzičkim dionicama glavnom glumcu Milanu Mariću, koji je iznio ulogu Zdravkovića u pomenutom filmu.

– Toma Zdravković je bio umjetnik na čijoj smo muzici pravili neke svoje priče, živote i ljubavi. Zbog toga sam neizmjerno zahvalan Željku Joksimoviću i Draganu Bjelogrliću na prilici da otpjevam sve pjesme u filmu o Tomi odnosno da maestralnom Milanu Mariću pozajmim svoj glas u muzičkim dionicama – napisao je Aco Pejović na svom Instagram profilu pred premijeru filma o Tomi Zdravkoviću, prenosi Blic.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Da podsjetimo, na premijeri filma “Toma” pojavile su se mnoge javne ličnosti, među kojima su bili Anastasija Ražnatović, Jovana Joksimović, Anđelka Prpić, Lepa Lukić, voditeljka Tijana Stojisavljević sa partnerom, Jelisaveta Orašanin, Milica Tomašević i mnogi drugi.

Film “Toma” izazvao je jake emocije kod publike, koja ga je komentarisala i na društvenim mrežama. “Rasplaka sam se”, “Jako emotivno”, “Sjajno odrađen posao”, bili su samo neki od komentara.

Prihvati notifikacije