Hronika

"Na telefon se javila Sara" O Milanu koji je nestao prije 5 dana još NEMA NI TRAGA NI GLASA

"Ništa, ama baš ništa novo ne znamo", riječi su tetke Milana Barbulovića (36) iz Ciriha koji je nestao u utorak, 11. juna, u Beogradu na Vračaru.

Milan Barbulović
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Nestanak Milana prijavio je njegov otac u Negotinu, a posljednji kontakt sa njim imala je njegova majka u ponedjeljak, 10. juna.

Milanova tetka u ispovijesti za Blic ispričala je da je Milan u Srbiju došao krajem maja, te da je, čim je sletio na aerodrom, uzeo rent-a-kar. Kako je rekla, on je spominjao obilazak Negotina, manastira Tumane i Rtnja.

– Na kraju je otišao u Beograd gdje je iznajmio stan na Vračaru na mjesec dana – rekla je Milanova tetka.

I dalje bez novih informacija

Međutim, danas, nakon pet dana od prijave nestanka, od Milana nema ni traga ni glasa.

– Nažalost, nemamo nove informacije. Ujutru stižemo u Beograd. Njegova majka, odnosno moja sestra iz Ciriha i ja iz Beča. Niko ništa ne javlja. Ništa ne znamo. Velika bol nas je stigla – kaže ona.

Ona dodaje da nema informacije ni o misterioznoj Sari.

Pročitajte još

“Na telefon se javila Sara”

Milanova tetka je ranije ispričala da je Milan posljednji put, onlajn na mrežama bio u srijedu oko 16.30, a da su i čak nakon toga pokušavali da stupe u kontakt s njim. Međutim, bezuspješno.

– U par navrata svi smo pokušali na ciriški broj da ga zovemo. Taj broj je bio dostupan do juče, a juče je počela da se javlja sekretarica. U dva, tri navrata se čak javila i neka Sara na taj telefon, koja je rekla da je moguće da je došlo do “kombinacije u vezi” i da ona navodno pokušava da nađe sestru u Cirihu – objasnila je tetka nestalog muškarca.

Telefon posljednji put lociran u Velikom Gradištu

Tetka nestalog muškarca je potom objasnila da je cijela porodica van sebe zbog cijele situacije, kao i da je Milanov telefon poslednji put lociran u nekom restoranu u Velikom Gradištu.

Sagovornica je napomenula i da je Milanov račun blokiran, jer se plaše da neko drugi raspolaže njegovim novcem, ali i telefonom i laptopom koji je ponio sa sobom u Srbiju.

Porodica i prijatelji mole sve da, ako ga vide, to jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 069 426 2195.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu