Svijet

"Nadam se da će da CRKNE U ZATVORU" Oglasila se žena muškarca koji je ubio djevojčicu (11) u Grčkoj

Žena osumnjičenog za ubistvo djevojčice (11) u Grčkoj u šoku je nakon hapšenja supruga, koji je ranije osuđivan zbog silovanja maloljetnog lica, Vasilike Nikolopou.

"Nadam se da će da CRKNE U ZATVORU" Oglasila se žena muškarca koji je ubio djevojčicu (11) u Grčkoj
FOTO: PROTOTEMA, DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

Ističe da su za slučaj silovanja maloljetnice iz 2017. godine svi u selu, uključujući i nju, vjerovali da je nevin, ali da nakon ovog zločina “može da crkne u zatvoru”.

Zapaljena kuća ubice, djeca nisu bila u njoj

Govoreći za medije o tome što im je neko zapalio kuću uoči sahrane male Vasiliki, kaže da je sreća što u tom trenutku u kući nisu bila djeca.

Pročitajte još

– Moja mama mi je javila da je kuća zapaljena. Zvala me je poslije sahrane odmah. Ne znam ni ko je ni kad to uradio. Navodno su dvojica bila tamo i zapalila je. Cijeli prednji dio kuće je uništen – kaže žena osumnjičenog.

Dodaje da sada ne zna gdje će ona i djeca ubuduće živeti i priznaje da je ranije napustila selo jer je strahovala od osvete zbog Vasilikinog ubistva.

“Mnogi me, optužuju, govore da sam luda”

Navela je i da više ne želi da ima ništa sa svojim mužem.

– Koji čovjek bi želio da bude u vezi sa njim? Mnogi mene optužuju, možda su i upravu, govorili su da sam luda. Da, naravno da sam znala za to silovanje 2017. godine, jer je protiv njega podignut optužnica, bila je i presuda, ali sam i ja, kao i svi u selu, vjerovala da je nevin – rekla je žena osumnjičenog.

ubijena djevojčica u grčkoj
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREENSHOT

Ističe da je više puta tada bila razgovarala sa advokatom svoga muža, koji je izdejstvovao da bude pušten na slobodu do odluke Apelacionog suda. Prethodno mu je kazna bila smanjena sa 18 na devet godina zatvora.

“Nadam se da će da crkne u zatvoru”

– Na slobodi je čekao odluku Apelacionog suda, bila sam uvjerena u njegovu nevinost… Nijedno dijete ne bi smjelo da doživi ono što je mala Vasilika. Julija (majka ubijene djevojčice) i ja smo sestre, od djetinjstva smo nerazdvojne. Ja je i dalje smatram sestrom i uvijek ću. Voljela bih da sam uz nju, da ne prolazi sama ovo sve – rekla je supruga osumnjičenog za ubistvo Vasilike.

Kaže da muža ne želi da vidi više.

Mog muža ne želim da vidim, nadam se da će da crkne u zatvoru. Za mene više ne postoji. Samo kad čujem ‘tvoj muž’ poludim od bijesa. Rekla sam već starijoj djeci da za njih otac više ne postoji. Da je mrtav zbog ovoga što je uradio našoj Vaski – rekla je žena, prenosi Protothema.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu