Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NADAM SE I VJERUJEM U NAJBOLJE” Ana Sević se konačno oglasila povodom teškog stanja Darka Lazića

Hronika
Autor:

FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

U toku današnjeg dana počela je akcija prikupljanja krvi za Darka Lazića, koji je doživio saobraćajnu nezgodu juče ujutru u Brestaču kod Pećinaca.

Naime, brojne pjevačeve kolege na društvenim mrežama šire javni apel za dobrovoljne davaoce krvi kako bi se pomoglo Laziću, ali je na tu priču tačku stavila njegova još uvijek zakonita supruga Ana Sević.

– Poštovani prijatelji, kolege i svi vi koji se mislite, molite se i brinete za Darka… Hvala vam na podršci i molitvama. To je sve što za sada možemo da učinimo za njega. Krv za sada nije potrebna, a ako do toga dođe ja ću vas prva obavijestiti. Nadamo se i vjerujemo u najbolje – poručila je Sevićeva putem društvenih mreža.

Darko Lazić je trenutno na dijalizi zbog problema koji su nastali sa bubrezima. Poslije jutrošnje vizite ljekari su odlučili da pjevač još uvijek ne može da bude operisan zbog zdravstvenog stanja u kom se nalazi.

Cijela porodica je zabrinuta i još uvijek u šoku, a brojne kolege dolaze u bolnicu kako bi pružili podršku kako pjevaču, tako i njegovoj porodici. Njima je zabranjen ulaz na odjeljenje intezivne njege na kom se Darko trenutno nalazi.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO