Zabava

NADEŽDA POLUDILA NA TOMINE PRIČE O NJENIM AFERAMA "Nećeš vidjeti dijete do kraja života"

Zadrugar Toma Panić razgovarao je sa Nenadom Aleksićem Ša satima, pa se u jednom trenutku dotako svoje porodice i izneo nepoznatu stvar o Nadeždi Biljić, njegovoj nevjenčanoj supruzi sa kojom ima sina Longa.

NADEŽDA POLUDILA NA TOMINE PRIČE O NJENIM AFERAMA "Nećeš vidjeti dijete do kraja života"
FOTO: D. PANAJOTOVIĆ/RAS SRBIJA

Toma je, naime, otkrio Nenadu stvari koje do sada niko nije znao, prenosi Blic.

– Razbila mi je telefon. A jednom sam našao poruke sa gazdom. A poruke su bile tipa: “Da li si doručkovala? I ona mi kaže da je trebalo da ih obriše. Pa, nije stvar u brisanju. Poslije mi je priznala da je tu bila i njegova žena, ali da nije pjevala ni pola sata, već da je sve vrijeme bila sa tim gazdom – prepričao je Toma.

– Ja ne bih mogao da pretrpim teret koji si ti podnio – rekao je Ša iskren.

– Ja sam i Kenanu rekao, budem li izašao i vidio poruke sa nekim muškarcima, nema ništa od pomirenja – rekao je Toma.

Na cijelu priču ubrzo je reagovala i Nadežda koja je istakla da Tomi ovo iznošenje neistina neće oprostiti.

– Ne znaš ni pola stvari, odakle ti obraz poslije svega da meni nešto prebaciš? Za sve vas moralna gromada! Zvala sam Peksa za voće za tvoj rođendan kako smo se i dogovorili i on mi je pustio snimak gdje me Bora pita zašto sam ga blokirala rekla sam iz poštovanja prema svom mužu, i odblokirali sam ga i rekla da ti ne kaže jer si bolesno ljubomoran! Ne Tomo ja sa tobom neću ni za dva života, zgadio si mi se. Bolje se idi testiraj na polje bolesti, znači kriva sam ti i za to što si imao djevojku? E sad te pare koje si zaradio nosi mami, meni u kuću nećeš ući i definitivna konačna odluka je da ti nikada ali nikada neću dozvoliti da vidiš dijete.