Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NAJBRŽE RASTUĆA STRANKA U SRPSKOJ” Uroš Vojnović na čelu OO Ujedinjene Srpske u Brčkom

Regioni
Autor:

Foto: Srna

Uroš Vojnović izabran je danas na izbornoj skupštini za predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Brčkom.

Izbornoj skupštini prethodila je sjednica Glavnog odbora Ujedinjene Srpske, kojoj je prisustvovao predsjednik stranke Nenad Stevandić, koji kaže da je zadovoljan brojem članova, kako u Republici Srpskoj, tako i u Brčko distriktu.

– Prema svima anketama ovo je najbrže rastuća stranka u Republici Srpskoj, koja ima konstantan rast u svim izbornim jedinicama – rekao je Stevandić.

On kaže da Ujedinjena Srpska u svom programu njeguje zajedništvo ekonomske i nacionalne politike, pa zbog toga ne sumnja u njen uspjeh.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske u Brčkom Uroš Vojnović izjavio je da će mu osnovni cilj biti da nastavi srpsku političku tekovinu iz devedesetih godina.

– Sa nama su danas ljudi koji su prepoznali i cijene ono što je rađeno tokom stvaranja Republike Srpske, koja je garant opstanka za Srbe sa ovih prostora – istakao je Vojnović.

On je naglasio da će ova stranka težiti da pruži priliku mladim ljudima.

– Želimo da i oni pomognu boljem razvoju ove ekonomije na ovim prostorima s obzirom na to da mladi trenutno u velikom broju napuštaju ove prostore – rekao je Vojnović.

(RTRS)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO