Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAJVEĆE TRAČARE Pripazite šta pričate pred ovim horoskopskim znakovima

Zabava
Autor:

Foto: Shutterstock

Tračanje je zabava u kojoj povremeno uživaju svi, ali neki malo više i češće od ostalih. Naime, kod nekih horoskopskih znakova taj je poriv izraženiji i teže im je zadržati neku informaciju za sebe pa pred njima trebate posebno pažljivo birati riječi, a evo i o kojim se znakovima radi:

Vodolija

Kao veoma društveni znak, Vodolije vole s prijateljima dijeliti informacije iz svog života, ali i iz tuđih. Rado će prokomentirati sve teme, bez izuzetaka, a otvorenost im dozvoljava da olako govore i o intimnim stvarima. Iako su im, ipak, najdraže intelektualne teme, u nedostatku istih podložni su i tračanju.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su veoma komunikativni, a slobodno vrijeme najviše vole provoditi u razgovoru s društvom. Strijelce pokreće ljubav pa su im takve teme omiljene, a na tapeti se često nađu i bivši partneri i simpatije te ljubavni problemi drugih.

Ovan

Ovnovi jednostavno vole tračati pa uvijek rado učestvuju takvoj aktivnosti te je često i potiču. U stanju su i preuveličati priču samo kako bi trač bio što sočniji. No Ovnovi se često i jako trude sakriti tu svoju stranu od ljudi koji ih dobro ne poznaju pa ih se treba posebno paziti i ne iznositi im nikakve sočne detalje iz ličnog života.

(Index.hr)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO