Hronika

"Najveći džabalebaroš" ostaje iza rešetaka: Podgoričanin pobijedio u takmičenju u izležavanju, pa napao novinare (VIDEO)

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odredilo je pritvor do 72 časa Podgoričaninu Žarku Pejanoviću koji je fizički napao zaposlene u redakciji dnevnih novina "Dan" i lomio inventar, nezadovoljan sadržajem teksta objavljenog u ovom listu.

"Najveći džabalebaroš" ostaje iza rešetaka: Podgoričanin pobijedio u takmičenju u izležavanju, pa napao novinare (VIDEO)
FOTO: GLAS ZABJELA/FACEBOOK/SCREENSHOT

U Osnovnom državnom tužilaštvu Podgorica formiran je krivični predmet protiv Ž.P. iz Podgorice zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti izvršenog na štetu A.J, M.V, A.D. i D.B. – novinare redakcije `Dan`. Osumnjičenom je nakon saslušanja određeno tužilačko zadržavanje do 72 časa – rečeno je za Dan u ovom tužilaštvu.

Zabjelčanin u finalu takmičenja u izležavanju! 🌳U godišnjem takmičenju u ležanju koje već tradicionalno organizuje Etno selo Montenegro – Brezna Ethno Village Montenegro, za zvanje "najvećeg džabalebaroša", kako ovu titulu nazivaju mediji, boriće se Vuk Koljenšić iz Danilovgrada i Žarko Pejanović sa Zabjela.Od početka takmičenja odustalo je već 7 takmičara, a kako nezvanično saznajemo finalisti su prošli kroz pregovore o podjeli titule, što je Zabjelčanin kategorički odbio jer "titula ide na Zabjelo".Kako javljaju naši čitaoci, grupa Zabjelčana se trenutno organizuje da krene ka Breznima kako bi pružili podršku svom predstavniku.Srećno Žarko, Zabjelo je uz tebe!

Posted by Glas Zabjela on Sunday, August 21, 2022

Tehnički urednik lista “Dan” i jedan novinar povrijeđeni su juče kada je Pejanović ušao u prostorije redakcije gdje je fizički napao zaposlene i slomio dio inventara.

Pročitajte još

Podgorička policija je privela Pejanovića koji je ranije pobijedio u 11. takmičenju u izležavanju, nakon 55 časova ležanja.

On je bio nezadovoljan što je u tekstu sa takmičenja u ležanju, koje je održano u Etno-selu Montenegro u Breznama, pisalo da je “najveći džabalebaroš”.

“Najveći džabalebaroš” je već par godina ustaljeni naziv za onoga koji pobijedi u ovom takmičenju

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu