Zabava

NAJVEĆI SRCELOMCI Vodoliju zaljubljenost prolazi u trenu, Blizanci nikada nisu istinski predani

Postoje horoskopski znakovi koji su jednostavno prirodni srcelomci. Neki od njih ljubav doživljavaju samo kao igru, a neki će radije slomiti tuđe srce prije nego što njihovo bude slomljeno. Evo ko su najpoznatiji horoskopski srcelomci, kako prenosi portal Žena.hr. Strijelac

NAJVEĆI SRCELOMCI Vodoliju zaljubljenost prolazi u trenu, Blizanci nikada nisu istinski predani
Foto: Shutterstock

Strijelci su brutalno iskreni, zbog čega su prvi na listi poznatih srcelomaca. Oni će ti reći kako stvari stoje bez zadrške ili uljepšavanja. Njihova iskrena priroda može ostaviti drugu stranu jako povrijeđenom. Ako Strijelac otkrije da se njihov partner ne može nositi s time koliko su iskreni, to će ih iznervirati i veza će krenuti nizbrdo. Umjesto da pokušaju da riješe stvari, oni se radije okreću prekidu odnosa, kako bi mogli nastaviti da govore šta žele bez straha od cenzure.

Vodolija

Vodolije su nepredvidive i ne zadržavaju se predugo ako veza nije onakva kakvom su je zamislili. U jednom trenutku su ludo zaljubljeni, a već u sljedećem ne osjećaju ništa. Zbog toga su veze s Vodolijama često nestabilne. Vrlo teško pristaju na kompromis, budući da nemaju sposobnost da stvari sagledaju iz perspektive drugih.

Blizanci

Blizanci nikada nisu istinski predani. Oni su generalno nedosljedni u životu, pa im je teško da budu dosljedni i u vezama. Teško im je da se drže svojih obećanja i obveza, a obično su i dosta neodlučni prilikom donošenja važnih odluka.

Ribe

Ribe posjeduju vrlo visoku emocionalnu inteligenciju, pa im je potreban partner koji može da ih isprati. One često postaju emocionalne, ali i samopožrtvovne kada vole, pa ako njihov partner više ne pokazuje brigu za njihove emocionalne potrebe, osjećaće se kao da ih ne razumije. Ako se Ribe osjećaju neshvaćene u vezi, više neće htjeti da budu u istoj i zbog toga je jedini logični sljedeći korak prekid.

Lav

Lavovi su samouvjereni i ta osobina ličnosti je obično dobro poznata među onima koji su oko njih. Ako Lav odluči stupiti u vezu s tobom, oni žele da poštuješ njihov ugled. Svog partnera obično vide kao produžetak sebe. Dakle, ako misliš da je u redu ne brinuti se o sebi, Lav će te se sramiti. Možda se čini kao djetinjast razlog za prekid s nekim, ali Lav želi da je njihov partner uvijek u svom najboljem izdanju, jer to reprezentuje i njih same.

Bik

Bik je pouzdan i pun podrške u vezi, što je odličan kvalitet. Ipak, ti pozitivni faktori ne nadmašuju koliko sebični mogu postati u vezi. Sebe stavljaju na prvo mjesto i žele biti u kontroli nad što više aspekata veze. Dakle, ako se njihov partner ne prilagodi njima, Bik će željeti da ode, piše noizz.rs.