Svijet

Nakon 14 godina braka suprug joj saopštio nešto zbog čega im se život TOTALNO OKRENUO (FOTO)

Ljubav između jednog muškarca i njegove izabranice nije uspjela spriječiti ni njegova želja da promijeni spol, nakon što su proveli u braku više od 14 godina.

Nakon 14 godina braka suprug joj saopštio nešto zbog čega im se život TOTALNO OKRENUO (FOTO)
FOTO: FACEBOOK

Ijan Havks (55) porijeklom iz Velike Britanije postao je 2014. godine Suzi i nakon promjene pola ostao je sa svojom suprugom Čeril Palmer (58) pa sada žive zajedno kao dvije žene.

Iz braka koji su započeli kao muškarac i žena, imaju sina Džejsona koji je star 17 godina.

Kako se navodi, Ijan je svoju ženu upoznao preko interneta, nakon čega se razveo od tadašnje žene. Vjenčali su se 2000. godine na Floridi. Međutim, kako je izjavio, i dalje je bio nesrećan.

Naime, on je priznao svojoj novoj supruzi da se još od svoje pete godine osjeća kao žena. Ponekad je tajno nosio štikle, šminkao se i spavao u ženskom donjem vešu. Kada je napunio 50 godina, Ijan se našao na prekretnici. Počeo je piti hormone i nositi žensku odjeću.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1842774282638072&set=a.1402965786618926&type=3&theater

U početku sam se bojala reakcije svoje djece, šta će ona misliti. Šta će misliti njihovi prijatelji. A onda sam u očima svog supruga počela primjećivati stvari koje prije nisam vidjela. Vidjela sam tugu u njegovim očima – rekla je Čeril.

Čeril se bojala operacije promjene pola jer nije htjela izgubiti Suzi.

– Nakon operacije stavila sam ruke između nogu. Bila sam jako srećna kada sam shvatila da penisa više nema – rekla je Suzi.

Suzi je kazala da joj je povratak na posao poslije operacije bio pomalo stresan.

– Neki su mislili da je sve to bila šala i kad sam se vratila na posao jasno im se na licu vidjela njihova reakcija – rekla je ona, dodajući da joj je najbitnije bilo da Čeril ostane pored nje, kao i da im je nakon toga, seksualni život bio kao nikada prije toga.

Njih dvije su se vjenčale ponovo, ovaj put kao dvije žene. Medeni mjesec su provele u Las Vegasu, a kako kažu, pored činjenice da se bolje razumiju, raduje ih i to što ih je njihov sin Džejson normalno i sa razumijevanjem prihvatio.

(Avaz)