Zabava

Nakon afere Dušica profitirala "Traže me da nastupam u Kini, Sanja iz Hurricane mi je poklonila pjesmu"

Pjevačica Dušica Grabović već neko vrijeme je u žiži javnosti zbog afere prostitucija, u kojoj su je optužili da je jedna od glavnih u lancu podvođenja djevojaka. I dok se ta priča još nije stišala, ona se hvali kako je tražena i kako joj posao napreduje.

Nakon afere Dušica profitirala "Traže me da nastupam u Kini, Sanja iz Hurricane mi je poklonila pjesmu"
FOTO: DUSICAGRABOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Dušica Grabović je postala tražena u Americi, Australiji, Kanadi, pa čak i u Kini.

Grabovićeva je godinama boravila u Australiji, pa je često na društvenim mrežama objavljivala snimke s tezgi. Kako navodi, traže je da nastupa po cijelom svijetu i ponude samo pljušte i čini se da potražnja za njom nikad nije bila veća.

– Dobila sam ponude da nastupim u Kini, tačnije u Šangaju. Vlasnik jednog kluba me je pozvao i vjerovatno će se to desiti od jeseni. U planu je i turneja po Kanadi i Australiji, gdje sam živjela. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pjesme i spota „Slavim život“, koja će da bude megahit, vidjećete. Već su je čule mnoge poznate ličnosti i oduševile se. To sam dobila na poklon od Sanje Vučić iz grupe Hurricane, koja mi sprema još jedan hit- kaže Grabovićeva, prenosi Blic.

Otkako sam obukla Jovanu Jeremić, žene su odlijepile i sad razmišljam da napravim svoju modnu liniju – rekla je Grabovićeva Kuriru.

Prihvati notifikacije