Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAKON CIJEPANJA KNJIŽICE Karamatić opleo po Mektiću: I dalje si vlah za JEDNOKRATNU UPOTREBU

Politika
Autor:

Foto: Klix.ba/RAS Srbija

Mario Karamatić

Član Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS) Mario Karamatić poručio je danas ministru bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu Draganu Mektiću da je “džaba pocijepao boračku knjižicu Vojske Republike Srpske, jer je i dalje samo vlah za jednokratnu upotrebu političke saraj-čaršije”.

– Koliko god Mektić misli da je cijepajući ovu knjižicu i ‘boreći’ se za BiH, kako sam reče, a ne za Republiku Srpsku postao ‘patriota’ po mjeri ‘tamnog vilajeta’, odnosno političke saraj-čaršije, uzimam sebi za pravo da mu poručim dvije stvari – ne mogu zamisliti da ja ili bilo ko od mojih saboraca pocijepa iskaznicu HVO-a i džaba je pocijepa Dragane. Nisi njihov i nikada nećeš biti, samo si Vlah za jednokratnu upotrebu – napisao je Karamatić na svom Fejsbuk profilu.

Karamatić je ocijenio da se granica do koje su Srbi i Hrvati spremni ići kako bi dobili “halal sertifikat” od “saraj-političke čaršije” vremenom sve više i više pomjera.

– Danas je Dragan (Mektić) poderao boračku knjižicu VRS, vojske i Republike za koju se borio da bi se još malo dodvorio Bakiru Izetbegoviću i paraobavještajnim strukturama SDA i međunarodne zajednice koje ga drže u životu dok Tužilaštvo BiH ne počne da radi svoj posao, a počeće, prije ili kasnije – naveo je Karamatić.

On je naglasio da ne manjka Srba i Hrvata koji su vjerno služili “saraj-čaršiji” da bi na kraju od nje bili odbačeni .

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO