Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Nakon duge potrage dječak (6) pronađen živ i zdrav, a iza otmice su stajali njegova MAJKA I NJEN DEČKO

Svijet
Autor:

Foto: Facebook/screenshot

Nakon potrage koja je trajala pet mjeseci, policija je saopštila da je pronašla dječaka koji je bio otet, živog i zdravog. Tom prilikom je uhapšena i njegova majka, koja ga je otela od dječakovog oca.

Bridens Džons (6) iz Misurija, vodio se kao nestao još od 3. avgusta kada ga majka kod koje je bio u posjeti, nije vratila kod oca u kuću. Kako se navodi, Rajan Džons, dječakov otac je tada prijavio policiji nestanak dječaka.

Missouri Mother Arrested, After Missing 6-Year-Old Found In Attic

Braedence Jones, 6, was reunited with his father after police found him hidden in a Mo. home. https://on-ajc.com/2QAg3Tr

Gepostet von CMG National News am Donnerstag, 10. Januar 2019

Kako je istraga pokazala, njegova majka Ejburi Ferguson (30) i njen dečko Vudro Zigler (41) držali su dječaka zatvorenog unutar kuće. Prilikom upada policije, majka i sin su se nalazili sakriveni unutar poda.

OUR LITTLE BOY IS HOME. GOD IS SOOOO GOOD!!!!? Thank you all for the prayers, shared, phone calls and etc. we don’t know…

Gepostet von Breanne Marie Dominguez am Dienstag, 8. Januar 2019

Vijest o tome da je mališan pronađen i da se nalazi konačno sa svojim ocem, na Fejsbuku je objavila Džonsova djevojka, Brijana Marija Domingez.

– Naš mali dječak je kući. God je baš dobar- stajalo je u njenoj objavi.

(New York Post)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO