Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na
Link je kopiran

Nakon duge potrage dječak (6) pronađen živ i zdrav, a iza otmice su stajali njegova MAJKA I NJEN DEČKO

Svijet
Autor:

Foto: Facebook/screenshot

Nakon potrage koja je trajala pet mjeseci, policija je saopštila da je pronašla dječaka koji je bio otet, živog i zdravog. Tom prilikom je uhapšena i njegova majka, koja ga je otela od dječakovog oca.

Bridens Džons (6) iz Misurija, vodio se kao nestao još od 3. avgusta kada ga majka kod koje je bio u posjeti, nije vratila kod oca u kuću. Kako se navodi, Rajan Džons, dječakov otac je tada prijavio policiji nestanak dječaka.

Missouri Mother Arrested, After Missing 6-Year-Old Found In Attic

Braedence Jones, 6, was reunited with his father after police found him hidden in a Mo. home. https://on-ajc.com/2QAg3Tr

Gepostet von CMG National News am Donnerstag, 10. Januar 2019

Kako je istraga pokazala, njegova majka Ejburi Ferguson (30) i njen dečko Vudro Zigler (41) držali su dječaka zatvorenog unutar kuće. Prilikom upada policije, majka i sin su se nalazili sakriveni unutar poda.

OUR LITTLE BOY IS HOME. GOD IS SOOOO GOOD!!!!💜 Thank you all for the prayers, shared, phone calls and etc. we don’t know…

Gepostet von Breanne Marie Dominguez am Dienstag, 8. Januar 2019

Vijest o tome da je mališan pronađen i da se nalazi konačno sa svojim ocem, na Fejsbuku je objavila Džonsova djevojka, Brijana Marija Domingez.

– Naš mali dječak je kući. God je baš dobar- stajalo je u njenoj objavi.

(New York Post)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO