Digitalna Srpska

Nakon Fejsbuka i Instagrama i on je došao na red: Vocap testira novi način odgovaranja na poruke

Popularna aplikacija za razmjenu poruka bi uskoro mogla dobiti još jednu funkciju koja nam je poznata sa drugih servisa.

Nakon Fejsbuka i Instagrama i on je došao na red: Vocap testira novi način odgovaranja na poruke
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Jedna od funkcija, koje je Fejsbuk predstavio prije nekoliko godina, bila je “reakcije”.

Ovo je omogućavalo korisnicima da na objave i komentare odgovore pomoću emodžija. Kompanija je potom ovu mogućnost donijela na Instagram DM i Mesindžer, a izgleda da uskoro stiže i na Vocap.

Pročitajte još

Kako javlja VABetaInfo, najnovija Vocap beta za Android konačno omogućava reakcije u okviru aplikacije. Ranije su se pojavile informacije da kompanija radi na pomenutoj funkciji, a sada bi mogla biti ponuđena većem broju korisnika na testiranje.

Nije poznato kada će reakcije na poruke postati dostupne korisnicima van bete, ali se pretpostavlja da neće proći previše vremena dok ne bude javno dostupna, prenosi b92.

Trenutno, djeluje da je funkcija slična Fejsbuk reakcijama, gdje korisnik pritisne na poruku i drži dugo, nakon čega ima izbor između nekoliko ponuđenih reakcija. Trenutno, beta prikazuje nekoliko tipova reakcija, kao što su emotikon srca, palac/znak odobravanja, emodži koji se smije i drugi.

Prihvati notifikacije