Zabava

NAKON RAZVODA Andrej riješio da iznese SVOJU STRANU PRIČE, evo šta kaže o Anabeli

Atijas, bivši Anabelin suprug, ističe da se s Anabelom čuje svaki dan, najviše zbog kćerke Blankice, i da za nju nikada neće reći nijednu ružnu riječ.

NAKON RAZVODA Andrej riješio da iznese SVOJU STRANU PRIČE, evo šta kaže o Anabeli
Foto: Instagram

Bivši supružnici Anabela i Andrej Atijas stavili su tačku na sedmogodišnji brak, a onda je svako krenuo svojim putem. Sporazumnim razvodom Anabela je dobila starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom kćerkom Bjankom.

U ispovijesti za Blic Andrej otkriva da je ostao u dobrim odnosima s Anabelom, iako je već našao novu djevojku Minu Mateljan.

Uvijek ću biti tu za Anabelu. Čak i možda više nego kada smo bili u braku – rekao je Andrej Atijas. Prema njegovim riječima, oni su u odličnim odnosima, te nije bilo skandala tokom razvoda.

– U super smo odnosima. Anabela je normalna žena, kraljica. Uvijek ću da je poštujem, cijenim i volim. To je majka mog djeteta. Ljudi sada misle da ću da pričam kao kada sam se rastao od Jasmine. Ali Jasmina je zlo zla. S njom nikada neću biti u dobrim odnosima, za razliku od Anabele koja je dobar čovjek – naglasio je Atijas, i dodao: “Ja sam neko s kim može čovjek da se dogovori šta god hoće. Ja sam takav. Nisam loš čovjek.”

Atijas kaže da su poslije razvoda Anabela i on svakodnevnom kontaktu.

– Ja se svaki dan čujem sa Blankicom, a čujem se i s Anabelom. Dopisujemo se. Anabela je maksimalno korektna. Mi smo se razveli i sada je svako krenuo svojim putem. Ona to poštuje, cijeni me – rekao je Atijas, i dodao: “Mi smo razveli prije mjesec dana, a ne živimo već dva zajedno.” Atijasa posebno nervira činjenica da se njihovim razvodom nasladila njegova bivša partnerka Jasmina Skender.

Foto: Pulsonline arhiva/Privatna arhiva
Foto: Pulsonline arhiva/Privatna arhiva

– Ona se razočarala što sam ja ostao u dobrim odnosima s Anabelom. To nju boli, jer s njom nikada neću biti dobar. Ona je zlo koje je meni uništilo život, a Anabela je suprotno. Anabela je anđeo – istakao je Atijas.

Na pitanje da li će Anabela i on nešto dijeliti, Atijas kaže: “To zaista ne želim da komentarišem”. Iako se šuškalo da je na Anabelin i njegov razvod uticalo Lunino učešće u rijalitiju, Andrej se ne slaže s tim.

– Da je uticalo, mi bismo se razveli dok je Luna bila u Zadruzi 1. Ja sam sa Lunči super. Uvijek smo u kontaktu – rekao je.

Podsjećanja radi, Anabela i Andrej su u aprilu 2012. godine započeli vezu, da bi se 26. decembra iste godine i vjenčali. Godinu dana su živjeli u Sarajevu, ali su se vratili u Beograd. Jedno vrijeme su živeli i u Rovinju, gdje je Andrej kupio stan.

O vezi sa Minom: Srećan sam

Danima na društvenim mrežama kruže fotografije i video-snimci na kojima Andrej razmjenjuje nježnosti sa studetkinjom farmacije i fitnes instruktorkom iz Sarajeva Minom Mateljan. Andrej nije želio mnogo da priča na tu temu, već je zagonetno odgovorio:” Jednu vezu su mi uništili, ovu nećete. Ne želim to da komentarišem!”

Na pitanje da li je srećan, rekao je da jeste.