Banjaluka

STANIVUKOVIĆ OBJAVIO NOVU ODLUKU Diplome radnika Gradske uprave SVI ĆE MOĆI DA VIDE, sprema još IZNENAĐENJA

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković naložio je da mu se, po hitnom postupku, dostave imena i prezimena svih zaposlenih u Gradskoj upravi uz naglasak na podatke o njihovim diplomama.

STANIVUKOVIĆ OBJAVIO NOVU ODLUKU Diplome radnika Gradske uprave SVI ĆE MOĆI DA VIDE, sprema još IZNENAĐENJA
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

On je naglasio da se uveliko radi na tome, te da će podaci svjetlost dana, na zvaničnoj veb prezentaciji Grada, ugledati u četvrtak, simbolično dan pred Novu godinu, kao uvod u novi početak i u novu i bolju godinu.

– Bićemo prva javna ustanova koja je objavila imena i prezimena svih zaposlenih i uvid u njihove diplome – rekao je Stanivuković.

Данас сам по ХИТНОМ поступку наложио да ми се доставе ИМЕНА и ПРЕЗИМЕНА свих запослених у Градској управи са подацима из…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Friday, December 25, 2020

Ovo svakako nije jedina odluka donesena odmah nakon preuzimanja dužnosti gradonačelnika.

– Donio sam i naredbu o obilježavanju svih službenih automobila kako bi se u svakom trenutku mogla uočiti auta koja su u službi Grada i zaustavila dalja zloupotreba.

FOTO: DRASKOSTANIVUKOVIC/INSTAGRAM SCREENSHOT
FOTO: DRASKOSTANIVUKOVIC/INSTAGRAM SCREENSHOT

– Svjetlost dana će na sajtu u četvrtak ugledati i nova opcija preko koje će građani moći prijaviti bilo kog službenika koji je u radu i kontaktu sa njima pokušao da uzme marku više od one koja mu pripada za posao koji obavlja – rekao je gradonačelnik.

Dodaje da je u fazi izrade i novi pravilnik o platama zaposlenih, koji će smanjiti mnoge izmišljene pozicije savjetnika i kordinatora i napraviti velike uštede u budžetu.

Stanivuković je konstatovao da su sva službena vozila i danas do 16 časova bila na parkingu Gradske uprave.

Prihvati notifikacije