Zabava

NALJUTILI VELIKOG ŠEFA Ana i David prekršili pravilo Zadruge, SLIJEDI KAZNA

Zadrugarka Ana Korać prije nekoliko dana je sa Sanjom Stanković slavila djevojačko veče i to na Rajskom ostrvu. Kao što dobro znate Stankovićeva je u izazovu koji im je priredio Veliki šef imala zadatak da stane na ludi kamen sa Savom Perovićem i prirede tradicionalnu srpsku svadbu. Međutim, Ana je tada zaboravila svoje stvari na ostrvu te je prekršila pravila zbog kog su sada ona i David kažnjeni.

NALJUTILI VELIKOG ŠEFA Ana i David prekršili pravilo Zadruge, SLIJEDI KAZNA
Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Koraćeva je u povratku zaboravila svoje stvari kao i sredstva za higijenu, pa je odlučila da prethodne noći skoči u jezero zajedno sa Davidom Dragojevićem kako bi stigla do Rajskog ostrva i vratila ono što joj pripada.

Dragi zadrugari, ne znamo da li se neko od vas pravi lud, ali jasno je da je kupanje u jezeru zabranjeno, osim kada Veliki šef to dozvoli! Milion puta smo vam progledali kroz prste, ali problem je u tome što je jezero ovih dana u procesu čišćenja i kupanje apsolutno nije dozvoljeno, jer nije bezbjedno. Upad u bilo koju novu prostoriju bez odobrenja Velikog šefa je zabranjeno, ali David i Ana očigledno misle da za njih pravila ne važe i da mogu da rade šta hoće. Zbog kršenja pravila i upadanja u Rajsko ostrvo, donijeli smo odluku da Ana i David budu kažnjeni nedjeljnim honorarom – pisalo je u pismu Velikog šefa.

(Blic)