Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAMAMIO JE U AUTO, PA NASRNUO NA NJU Uhapšen mladić zbog sumnje da je SILOVAO MALOLJETNICU

Hronika
Autor:

Foto: Shutterstock

Mladić A. A. (22) uhapšen je u utorak ujutru u Batajnici zbog sumnje da je u ovom beogradskom naselju silovao maloljetnu A. G.

Napad se dogodio oko 18 časova u Ulici Široki put bb i to u automobilu “fijat stilo” koji pripada uhapšenom. Prema nezvaničnim informacijama, A. A. je na prevaru namamio djevojčicu u svoj automobil, a zatim je seksualno napastvovao, piše Informer.

– Još uvijek se utvrđuju okolnosti ovog napada. Ispituje se u kakvim su odnosima bili uhapšeni mladić i oštećena tinejdžerka prije samog napada. Takođe istražuje se i na koji način je djevojčica završila u kolima nasilnika, da li su se prethodno dogovorili da se nađu ili ju je na neki način namamio – kaže sagovornik.

Prema njegovim riječima, uhapšeni mladić se sumnjiči da je u jednom trenutku pitao djevojčicu da li želi da imaju seks, a kada ga je ona odbila on je počeo da joj skida odjeću i navaljuje na nju.

– Nakon napada djevojčica je otišla kući i odlučila da napasnika prijavi policiji. U policijskoj stanici je do detalja ispričala šta se dogodilo u kolima i dala detaljan opis i identitet napadača. Odmah nakon prijave, policajci su uhapsili A. A. i priveli ga u policijsku stanicu. Njemu je određen pritvor nakon čega će biti priveden na saslušanje – dodaje on.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO