Zabava

"Nanosite mi bol, kakvo bogatstvo" Pjevačica u suzama zbog vile od milion evra (FOTO)

Pjevačica Vera Matović posjeduje nekretninu koja se procjenjuje na više od milion evra.

"Nanosite mi bol, kakvo bogatstvo" Pjevačica u suzama zbog vile od milion evra (FOTO)
FOTO: RAS SRBIJA

Ona je sada otkrila da joj priče o njenoj imovini nanose samo bol, pa otkrila i razlog tome.

FOTO: GRAND/YOUTUBE
FOTO: GRAND/YOUTUBE

– Eto, kažu da se “kupam u bogatstvu”. Što mi to prave?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopšte nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem šta. Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inostranstvu. Nisu oni vidjeli kako sam ja zaradila te pare – rekla je Vera za Grand, a onda nastavila o tome da joj je ovo neprijatna tema zbog koje nema mira i često pusti suze.

– Koga to treba da dira i da mi nanosi bol, umjesto da uživam i da budem srećna sa porodicom?! Uvijek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni vidjeli kako sam ja zaradila te pare. Nisu vidjeli kako sam prolivala krv i znoj. Nisu vidjeli kako sam išla na putovanja, koliko sam djeci manjkala, kako sam ih ostavljala sa mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala povjerenje, kako sam ih nosila kojekuda, od Njemačke i Austrije do Holandije. Što mi to rade?! Što nisu vidjeli moje muke i kako sam došla do toga – upitala se pjevačica.

Vila u kojoj živi Vera opremljena je stilskim namještajem i nije tajna da ova pjevačica posjeduje neke od najskupljih umjetničkih komada naših, ali i svjetski poznatih slikara.

Prihvati notifikacije