Svijet

"Napad na službeno vozilo - alarm za sve" Prvi čovjek policije Crne Gore o napadu na automobil u kojem je bila Krivokapićeva kćerka

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović rekao je da napad na službeni automobil i štićenu ličnost, u ovom slučaju kćerku premijera Zdravka Krivokapića, predstavlja alarm za sve i upozorenje gdje mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija.

"Napad na službeno vozilo - alarm za sve" Prvi čovjek policije Crne Gore o napadu na automobil u kojem je bila Krivokapićeva kćerka
FOTO: RAS SRBIJA

Sekulović je osudio incident koji se dogodio na putu Podgorica-Nikšić za koji je naveo da prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Crne Gore.

On je napomenuo da posebno brine jer je takvo ponašanje usmjereno protiv štićene ličnosti, pa je izuzetno opasno po društvo u cjelini, sa mogućim nesagledivim posljedicama.

Sekulović je dao nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mjesta, sa zahtjevom da mu izvještaj dostavi u što kraćem roku.

Pročitajte još

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić saopštio je da je danas napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila njegova kćerka, koja je štićena ličnost, i poručio da neće dozvoliti divljaštvo i bezakonje u državi.

Iz policije je ranije saopšteno da se prilikom blokade puta Nikšić-Podgorica dogodio incident u kojem je učestvovao službeni automobil. 

Prihvati notifikacije