Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAPAO ŽENU U PRNJAVORU Kung-fu potezima se odbranila od nasilnika, ključan bio udarac u VITALNU TAČKU

Hronika
Autor:

Foto: Milan Pilipović/RAS Srbija

Nepoznati muškarac napao je 31-godišnju Kineskinju u Prnjavoru i pokušao da je opljačka u centru grada. Razbojnik je, međutim, u desetominutnom klinču i rvanju sa hrabrom ženom izvukao deblji kraj. Ostao je praznih ruku i sa još neutvrđenim povredama.

Pedesetak kilograma “laka”, ali hrabra i vješta Kineskinja prošla je sa manjom ogrebotinom na nozi, ali i sa sačuvanom torbom s novcem, namijenjenom za nabavku robe.

Policija se još nije oglasila povodom ovog slučaja. A, pod utiskom jedne scene koju su sa svojih balkona uočili Prnjavorčani, ubrzo je prostrujala uznemirujuća vijest da je riječ, zapravo, o pokušaju silovanja. Razbojnik se u jednom trenutku, kako su naveli izvori Novosti, uz urlik uhvatio za međunožje i potom “spustio” na kineskinju koja je bila na leđima, što je pobudilo špekulaciju o silovanju.

Reporter pomenutog lista u razgovoru sa napadnutom prodavačicom u Kineskom šopu “S-Star”, saznaje, da je meta napada bila torba u njenim rukama. Drama se, oko 6.15, odigrala na obližnjem parkingu iza Pošte i zgrade nekadašnjeg preduzeća “Promet”. Ona se pita da li je bila uvrebana od napasnika, koji je znao da će se tog ranog jutra pojaviti na parkingu, i to sa torbom i novcem namijenjenom za nabavku robe u šopu.

– Čini mi se da je moja odbrana trajala i više od deset minuta. Napadač nije odustajao, a ja nisam ispuštala torbu – kaže napadnuta žena.

Rasvijetlila je i ključni momenat koji je ishod borbe prevagnuo na njenu stranu, a rijetke očevice ostavio u uvjerenju da je žrtva seksualnog napada.

– U jednom trenutku sam posustala pred daleko snažnijim siledžijom, i pala na beton. Torba je, međutim, i dalje dijelom bila i u mojim i u njegovim rukama. A, onda sam mu iz ležećeg stava nogom zadala udarac u vitalnu tačku… On se iznenadio i povio, ali je i dalje grčevito vukao dršku torbe. Potom sam nogom izvršila, takozvano, čišćenje njegove noge, koje sam izvježbala još u školi u rodnoj Kini, a on se stropoštao na mene. Onda sam, čuvši povike ljudi, čvrsto sa obje ruke uz njedra zgrabila i sačuvala torbu – ispričala je ona.

Probuđeni vriskom i krikovima, očevici sa balkona, kao i jedna žena sa ulice, a koji su zagalamili na siledžiju i zaprijetili da su pozvali policiju, uočili su da je on poguren odšepao u pravcu zgrade Opštine, odnosno Doma zdravlja. Navodno, bio je u gornjem dijelu trenerke i sivim pantalonama.

– Puna sam ljubavi i zahvalnosti svim Prnjavorčanima koji su mi vikom i prijetnjom policijom pomogli. Apelujem na sve da obrate pažnju i tako reaguju u slučaju bilo čijih poziva u pomoć – uz širok osmijeh poručuje ljupka i neustrašiva Kineskinja.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO