Politika

“NAŠ IZBOR JE SRPSKA” SNSD najavio kampanju “Okupljanje za Srpsku” (VIDEO)

U susret početku predizborne kampanje, šef Glavnog izbornog štaba za lokalne izbore SNSD Srđan Rajčević poručio je da se 16. oktobra okupljaju da bi pobijedili za Srpsku.

“NAŠ IZBOR JE SRPSKA” SNSD najavio kampanju “Okupljanje za Srpsku” (VIDEO)
FOTO: FOTO: SNSD
Srđan Rajčević

Za svaki njen grad i opštinu, za svakog njenog čovjeka. Iza nas ostaju putevi, mostovi, bolnice, vrtići, škole… Ispred nas je borba za bolji život, za razvijeno, moderno, otvoreno društvo, društvo koje slogom i radom pobjeđuje sve nedaće i svaki izazov – istakao je Rajčević.

On dodaje da se 15. novembra, u gradovima i opštinama Srpske odlučuje kojim putem se ide dalje – putem rizika, potčinjenosti, neizvjesnosti ili putem razvoja, političke odlučnosti i ekonomske stabilnosti.

– Izbor nikada nije bio lakši! Okupljeni poručujemo: Naš izbor je Srpska, od Trebinja do Novog Grada. A vaš? – stoji na kraju poruke.

SNSD je u susret početku predizborne kampanje objavio i video spot koji je u samo prvih nekoliko minuta imao na stotine pregleda i šerovanja.

➡️16. октобра се окупљамо да би побиједили за Српску, за сваки њен град и општину, за сваког њеног човјека.✅Иза нас…

Posted by Срђан Рајчевић – Srdjan Rajcevic on Tuesday, October 13, 2020

– Naš izbor je Republika Srpska, naša vizija razvoj i prosperitet, a naš cilj pobjeda za sve opštine i gradove, od Hercegovine do Кrajine, od Posavine do Romanije, od Podrinja do Semberije – stoji u poruci ispod objavljenog videa.