Svijet

Nastavnica imala seks sa učenikom: Hvalila se prijateljima da đaci flertuju s njom (FOTO)

Nastavnica Fatina Hosein imala je seksualne odnose sa jednim od svojih učenika i navodno se hvalila prijateljima kako su učenici flertovali sa njom.

Nastavnica imala seks sa učenikom: Hvalila se prijateljima da đaci flertuju s njom (FOTO)
FOTO: GANGSTER TIMES/YOUTUBE/SCREENSHOT

Fatina je prošle nedjelje završila u zatvoru zbog zavođenja i seksualnih odnosa sa 14-godišnjakom, što je sve trajalo nekoliko mjeseci u školi u Zapadnom Saseksu u Velikoj Britaniji.

Fatina (25) se navodno hvalila prijateljima da su njeni učenici pod uticajem hormona i da stalno flertuju sa njom.

– Znate kakvi dječaci mogu da budu u tim godinama, mislili smo da je sve to šala – rekla je jedna njena drugarica, prenosi Miror.

-Sad kad pogledam unazad i znam šta je sve uradila, to je odvratno. Znala je da bude manipulativna i temperamentna, posebno kada bi se osećala napadnutom”, rekla je anonimno jedna njena prijateljica.

Na suđenju su izneti detalji njene veze sa učenikom koja je trajala mesecima, a dečaku je rekla da je bila trudna kada je pokušao da prekine vezu. Čak mu je ponudila i novac da to ne prijavi policiji.

Ona je puštena uz kauciju prošlog juna, a zatim je počela da maltretira dečaka i njegovu porodicu kako bi ih naterala da okončaju tužbu.

Koristila je niz lažnih profila na društvenim mrežama preko kojih je zastrašivala drugu djecu iz škole kako bi se uvjerila da o njoj neće razgovarati sa policijom. Nakon što je podignuta optužnica, završila je na sudu u oktobru 2020. i pokušala da uhvati u zamku člana porodice dječaka sa kojim je imala aferu.

Ona je napravila niz lažnih profila predstavljajući se kao 14-godišnja djevojčica i na taj način pokušala da namami člana dječakove porodice da ih diskredituje na sudu.

Fatina je na kraju osuđena na pet godina zatvora, a trajno je stavljena na listu seksualnih prestupnik, prenosi Kurir.

Prihvati notifikacije