Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Nastup Andrije Dabanovića i Marka Puljiza obilježio drugo veče Banjaluka stendap festivala

Kultura
Autor:

Foto: Banski dvor/RAS Srbija

Druge večeri 2. Banjaluka stendap festivala u srijedu 11. decembra u Vijećnici Banskog dvora, publici su se predstavili Andrija Dabanović (Podgorica) i Marko Puljiz (Sarajevo) sa predstavom “Kršenje”.

I Andrija i Marko zadvoljni su reakcijama banjalučke publike.

– S obzirom da mi je ovo prvi put da nastupam pred banjalučkom publikom, reakcijama sam i više nego zadovoljan. Publika je prihvatila naš način humora na najbolji mogući način. Teme o kojima sam pričao su univerzalnog karaktera, a tiču se pretežno međuljudskih odnosa, porodice, kompleksa, karakternih defekata i određenih životnih stavova. Samim tim publici nije bilo teško poistovijetiti se materijalom koji sam izvodio. Aplauz koji smo dobili na kraju nastupa je prava referenca kako je ljudima zapravo bilo – kazao je Andrija Dabanović.

Foto: Banski dvor/RAS Srbija

Zadovoljan je, kako kaže, i organizacijom Festivala.

– Za sve tri noći festivala karte su bile rasprodate. Ekipa iz Banskog dvora se potrudila da se osjećamo ugodno ovih dana – dodao je Dabanović.

Za Marka Puljiza, kao i za Andriju poseban je užitak raditi ono što vole u svojoj zemlji pred svojim ljudima.

– Opet poseban je užitak gledati kako se u drugoj sredini ‘tvoj materijal’ doživljava kroz mentalitet publike u Banjaluci. Publika je bila sjajna i raznovrsna, za svaki aplauz se trebalo potruditi ali onda kad se dobije znaš da je bio zaslužen – ističe Puljiz.

Foto: Banski dvor/RAS Srbija

Stendap komičarima, dodaje Puljiz, socijalne mreže, možda najviše “Instagram” su jako važne za promociju.

– Organizacija Festivala bila je odlična. Drago mi je da su sve medijske platforme, a posebno Instagram redovno ažurirane. Zahvaljujući ovako dobro uigranom i pripremljenom timu nama komičarima je na kraju jedina briga ostala da publiku što više nasmijemo – naglasio je Puljiz.

Zatvaranje festivala:

Večeras 12. decembra 2019. godine (četvrtak) 2. Banjaluka stendap festival biće zatvoren solo predstavom „Severno ledeni humor“ stand up komičara iz Subotice Srđana Olmana.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO