Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Nataša ZABLISTALA na promociji nove pjesme, ali bilo je i POTEŠKOĆA (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Promo

Da dobre stvari ne treba mijenjati dokazali su Nataša Bekvalac i Cobi novom zajedničkom saradnjom na pjesmi “Dođi mami”, koja je premijerno, pred novinarima i fanovima, prikazana u jednom novosadskom tržnom centru. Već na prvo slušanje ova numera pretenduje da postane pravi ljetnji hit, a mala iz srpske Atine blistala je u bijeloj haljini i sa osmijehom na licu strpljivo odgovarala na pitanja novinara.

Nataša Bekvalac nije krila oduševljenje što je napokon novu pjesmu i spot podijelila sa publikom, ali se ujedno i izvinila jer će numera tek sutra biti dostupna na njenom zvaničnom Youtube kanalu.

– Ne znam kako ste stigli, pošto je mene zadesilo sve što je moglo i umalo da ne stignem na sopstvenu promociju. Hvala vam mnogo što ste došli. Ne znam šta je ovo, možda retrogradni Merkur ili nešto u zvijezdama, ali ništa ne ide kako treba posljednja dva dana. Nadam se da ćete uživati u spotu. Nažalost, zbog nepredviđenih poteškoća, premijerno ćemo ga na mom zvaničnom Youtube kanalu pustiti tek sutra – kazala je.

Nataša je, ipak, ostala pozitivna, pa je istakla kako je uzbuđena zbog novog projekta.

– Bila sam vrlo nestrpljiva da pjesma konačno izađe i po prvi put sam osjetila malu dozu straha. Velika je odogovornost prikazati premijerno pjesmu upravo gradu u kome sam rođena i publici koja me u dušu poznaje. U Novom Sadu je i snimljen veći dio spota. Neizmjerno sam zahvalna ekipi koja je radila na ovom projektu, bez njih ništa ne bi bilo ovako savršeno – rekla je Nataša.

Pored spektakularnog izgleda, lijpa Nata je još jednom pokazala da vlada svim muzičkim trendovima.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO