Sudbine

"NAUČILA SAM DA ME ŠAMARAJU" Bolna ispovijest Milice Dabović o nasilju koje je trpjela od bivšeg partnera sa kojom ima sina

Bivša košarkašica Milica Dabović otvoreno je govorila o nasilju koje je pretpjela od bivšeg partnera sa kojim ima sina Stefana.

Milica Dabović
FOTO: BLIC TV / RINGIER

Milica Dabović danas tvrdi da je iz svega izašla jača, ali priznaje da neke stvari nije bilo lako podnijeti.

– Danas lakše podnosim komentare. Za sve što uradiš narod te osuđuje. Ja sam za svakoga imam opravdanje i u svakom nađem nešto dobro. Da nisam karakter tri puta bih se ubila, počinila bih samoubistvo. Nije to lako podnijeti, ja sam naučila da me šamaraju i udaraju, ali da se dižem i sama sebi da govorim: „Idemo dalje legendo, carice“- rekla je jednom prilikom Milica koja se potom osvrnula na ljubavne odnose, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Treba ti vremena da upoznaš partnera. Nikada nisam gledala finansijsku stranu, sama sam uvijek zarađivala novac i nikada mi to nije bio prioritet, što je možda greška. Kada je muškarac situiran onda je ostvaren i nema komplekse – poručila je Milica.

Milica Dabović
FOTO: BLIC TV / RINGIER

On je rekla da je trudnoća bila njen bijeg od stvarnosti.

– Požurila sam u tu vezu i htjela sam dijete sa dobrim čovjekom. Ne mogu reći da je to bila ljubav nažalost. Neka mi zamjere, mislila sam da će me dijete vratiti u normalu kada ostaneš bez dinara kada partner pokuša da proda sve što može. Mislila sam da je jedini izlaz dijete i da će to da me usreći, i bilo je tako iako sam prošla pakao i u trudnoći i poslije toga. Čekala sam do posljednjeg trenutka. Toliko uvreda, batina, poniženja. Kada ostaneš bez dinara i oprostiš se od košarke. Otplakala sam sama sa sobom, bilo me je sramota sve to da prijavim poslije takvih uspjeha koje sam imala u košarci. Danas, mogu da kažem da sam se iščupala– rekla je Milica u emisiji Bez filtera sa Sarom Miom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu