Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

NAVIJAČI ZBUNJENI Najnovija poruka Nadala je potpuno MISTERIOZNA (FOTO)

Sport
Autor:

Foto: Tanjug/AP

Par dana je ostalo do početka završnog mastrsa u Londonu. Teniseri su saznali svoje grupe, ali još uvijek jedna bitna stvar nije poznata. Rafael Nadal je otputovao u glavni grad Engleske, počeo je i da trenira, ali za sada nije potvrđeno da li će i zaigrati u ponedjeljak uveče.

Rafael Nadal je na svom Tviter profilu odlučio da o najnovijem stanju obavijesti sve navijače koji sa nestrpljenjem čekaju svaku vijest o povredi omiljenog tenisera.

– Nove informacije? U Londonu sam i srećan sam što sam ovdje. Idemo dan po dan poslije povrede u Parizu. Moram da vidim kako će se stvari razvijati, počeo sam veoma polako da serviram u četvrtak. Trenutno je glavni cilj da se pomoću programa koje sam dobio od doktora pripremim za ponedjeljak – napisao je Španac.

Podsjetimo, Nadal je Denisu Šapovalovu zbog povrede, bez borbe predao meč polufinala mastersa u Parizu. Odmah je krenula borba za oporavak, a, iako prve izjave nisu djelovale obećavajuće, teniser je ohrabrio navijače, a isto je učinio i njegov trener Karlos Moja.

Izuzetno bitan turnir završiće sjajnu tenisku sezonu koja će nam na samom finišu donijeti borbu za prvo mjesto na ATP listi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO