Sport

NAVIJAČKI I U BRISELU Grabar-Kitarović poklonila Trampu i Terezi Mej dresove hrvatske reprezentacije (FOTO)

Hrvatski mediji objavili su danas fotografiju američkog predsjednika Donalda Trampa i hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, koja u rukama drži dres hrvatske reprezentacije, koja večeras na Svjetskom prvenstvu u fudbalu igra polufinalni meč sa timom Engleske.

NAVIJAČKI I U BRISELU Grabar-Kitarović poklonila Trampu i Terezi Mej dresove hrvatske reprezentacije (FOTO)
FOTO: KOLINDA GK/TWITTER

Ranije danas mediji su javili da je Grabar Kitarović u Briselu, gdje učestvuje na samitu NATO, ponijela dres hrvatske reprezentacije da bi ga poklonila Trampu, što je očito i učinila. Dres je poklonila i premijerki Velike Britanije Terezi Mej.

Inače, navijanje predsjednice Grabar Kitarović tokom četvrtinalne utakmice hrvatskog tima sa Rusima, u Sočiju, bilo je prilično euforično, što su zabilježili svi mediji u regionu.

Pročitajte još

Osim što je skakala sa rukama u vis i glasno navijala, Kitarović koja je utakmicu pratila u VIP loži sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim, svojom odjevnom kombinacijom pekršila protokol.

Večerašnji meč hrvatskih Vatrenih sa Englezima, iz VIP lože će pratiti premijer Andrej Plenković, predsjednik parlamenta Gordan Jandroković sa dvojicom ministara.