Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NAZIVAO JU JE PROSTITUTKOM” Lunina drugarica otkrila SA KIM je Đoganijeva bila u vezi

Zabava
Autor:

Foto: Vesna Lalić/RAS Srbija

Bivša drugarica Lune Đogani sa kojom se godinama družila otkrila je detalje iz života nekadašnje prijateljice i ispričala da je u srednjoj školi bila u vezi samo sa grubijanima.

– Prvo da kažem da se Luna i ja nismo posvađale, već udaljile. Jednostavno, ne razmišljamo slično, stavovi su nam drugačiji i ja više nisam mogla da posmatram da nekog kako svjesno pada u ponor. Najviše mi je smetalo kod nje što je uvijek birala muškarce po modelu svog oca, dakle siledžije – počela je ona da priča za Star, pa nastavila:

– Od školskih dana su je privlačili loši momci, oni koji imaju problema sa zakonom, grubi, glasni. Više puta je i tokom srednje škole bila u vezi sa nekim grubijanima koji je ne poštuju i tretiraju je kao lijevo smetalo. Uvijek me je to nerviralo kod nje i pokušavala sam da joj skrenem pažnju da počne da cijeni sebe, ali uvijek je dolazilo do rasprave. Pokušavala sam da joj ukažem na to da ne treba da traži svog oca u muškarcima, što je ona bukvalno radila. Jednom se čak izletjela i rekla kako je tadašnji dečko podsjeća na tatu – istakla je ona.

Drugarica Đoganijeve dodala joj je predlagala da ode kod psihologa i riješi svoj problem, konkretno prije četiri godine, kada je prisustvovala skandalu u jednoj diskoteci.

– Bile smo u noćnom klubu, ona se tada zabavljala sa starijim muškarcem i kada je počela da igra malo provokativnije, da se uvija, on ju je tako povukao, gurnuo u separe i počeo da urla na nju da se ponaša kao prostitutka. Svima, pa i njoj je bilo veoma neprijatno, ali se ona pravila kao da se niša nije desilo. Kada sam je pitala poslije toga kako misli da ga ostavi, ona me je u čudu pogledala i rekla kako nju uzbuđuje to što je opasan, i kako je to pravi muškarac, da bi voljela da otac njenog djeteta bude baš takav. Bila sam šokirana. Predložila sam joj da ode kod psihologa da riješi problem, ali je odbijala i rekla kako su njeni izbori odlični – završava ona.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO