Zabava

"NE KAJEM SE ZBOG SILIKONA" Članice grupe "Hurricane" otkrivaju SVE SVOJE TAJNE

To što se zbog korone ove godine nije održala Evrovizija po pravilima kao do sada, to nije obeshrabrilo Sanju, Ivanu i Kseniju da nastave karijeru krupnim koracima naprijed.

"NE KAJEM SE ZBOG SILIKONA"  Članice grupe "Hurricane" otkrivaju SVE SVOJE TAJNE
FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ/RAS SRBIJA

Svjesne da izazivaju pažnju, sigurne su da će doći njihovih pet minuta, kada će pokazati da su spremne za svjetsku scenu, piše Blic.

Sanja Vučić

Kažu da si jedan od najboljih vokala koji može da pjeva sve muzičke žanrove. Koju folk pjesmu bi rado prepjevala i zašto?

– Sigurno bih prepjevala pjesmu Šemse Suljaković “Suze biseri” zato što mislim da je to jedna od najemotivnijih pjesama koje sam ikada čula i sviđa mi se generalno ta melodija kako zvuči.

Da li si nekada posjećivala nudističku plažu i kakav stav imaš kada je riječ o nudizmu?

– Nisam nikada posećivala nudističku plažu, ali vodim se parolom ko voli nek izvoli.

Šta je tvoja najveća vrlina, a šta mana?

– Najveća vrlina mi je pravičnost, a mana nestrpljenje.

Ksenija Knežević

Šta je tvoja najveća slabost, i smatraš li sebe hrabrom?

– Moja najveća slabost je porodica, zbog njih i za njih bih učinila sve, generalno smatram sebe hrabrom osobom i borcem, radim od svoje 17. godine i sa ove 24 sam stekla dosta iskustva, i prijatnih i neprijatnih.

Koju pjesmu tvog oca posebno voliš i rado pjevušiš, a za koju si rekla ja ovo nikada u životu ne bih snimila?

– Omiljena tatina mi je “Sve su druge”, “Srce od meda” i naravno “Vjeruj”, jer u tom spotu glumi moja mama. A za pjesmu “Ona voli” sam mu i sama rekla da ne znam zašto ju je snimio.

Kako si podnijela momenat kada su ti se roditelji razveli, a ti bila tinejdžerka. Da li si tada patila ili ipak racionalno pokušala da sagledaš stvari?

– Kao što sam već pomenula, rano sam sazrela i sve to racionalno prihvatila, imam dobar odnos sa oba roditelja i hvala bogu nije im bilo teško da mi objasne i da to na pravi način razumijem.

Ivana Nikolić

Smatraju te lijepom i uvijek raspoloženom djevojkom. Da li te taj optimizam gura dalje i kada imaš teške momente u životu?

– Optimizam i vjera u sebe je najvažnija u životu, kao i biti ambiciozan. Ne postoji stvar koju ne možeš, samo je pitanje da li si dao 300 odsto sebe u želji da ostvariš ciljeve ili ne. Ja sam bila i ostala doslijedna sebi, uvijek sam znala šta želim i sada sam tu gdje jesam.

Da li ti je drago kada kažu da si među najzgodnijim djevojkama na estradi i, osim članica tvoje grupe, za koju djevojku iz domaćeg šou-biznisa možeš reći da je “dobra riba”?

– Naravno da mi imponuje, kojoj ženi ne bi. Ima puno lijepih dama na našoj estradi, dosta njih koje su posvećene svom izgledu i za to im skidam kapu, ali ne bih baš nikoga posebno izdvajala, pronaći će se.

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da si fizički dosta radila na sebi, da si ugradila silikone i operisala nos. Da li se kaješ zbog toga?

– Ne kajem se ni zbog čega što sam uradila i da vratim vrijeme opet bih sve isto. Smatram da ako možeš i želiš da promjeniš nešto na sebi to treba i da uradiš. Nikada nisam krila šta sam radila i zbog čega bih, danas je sve to normalno. Nikada se sebe nisam stidila što sam i pokazala postavivši slike na svoj profil. Sebi sam uvijek bila lijepa, i kao klinka a i sada kada sam malo starija. Čovjek se mijenja iz dana u dan, čak i da nisam ništa uradila na sebi, opet bih bila drugačija.