Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NE KORISTI DJECU PROTIV BREDA” Bivša dadilja Anđeline Džoli progovorila o njenom životu

Zabava
Autor:

Foto: Porfimedia

Dadilja Krisen Morel, koja je glumicu Anđelinu Džoli čuvala dok je bila dijete, za medije je progovorila o tome kakve su bile prve godine odrastanja glumice. Usto, pozvala je te 2016. godine da okonča rat s bivšim partnerom Bredom Pitom kojeg, kako je rekla dadilja, maltretira koristeći djecu kao oružje. Morel je medijima ispričala da je isto to radila i Anđelinina majka Maršelin Bertrand njenom ocu Džonu Vojtu.

– Odlučila sam progovoriti jer želim poslati Anđelini poruku, do nje mi je jako stalo. Želim joj reći da ne tjera Breda iz života svoje djece. Da ih ne koristi kao oružje u razvodu, da ne pravi od muža čudovište – ispričala je medijima dadilja. Dodala je da je to sve radila Anđelinina majka.

– Kao rezultat si imala usamljeno i traumatično djetinjstvo – dodaje ona.

Anđelinu i njenog brata Džejmsa odgajale su dadilje, a poznata glumica zbog svega je bila problematično dijete. Na kraju više Maršelin nije ni živjela u istom stanu u kojem je živjela Anđelina. Kćerku je navodno ostavila u stanu sa svojih šest dadilja.

– Jedna bi je pripremala za spavanje, a druga bi je budila ujutro.

Dadilja je svjedočila užasnim odnosima u tom domu pa je otkrila i da su na kraju Anđelina i Džejms bili protiv svog oca jer ih je majka uspjela protiv njega okrenuti. Godinama kasnije Džoli je s ocem izgladila odnose, no nikad mu nije do kraja oprostila što je zbog druge žene ostavio njenu majku.

(Azra)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO