Zabava

"Ne mogu da im se posvetim" Goga Sekulić progovorila o bivšem mužu i udvaračima (VIDEO)

Pjevačica Goga Sekulić nedavno je bila na estetskoj korekciji, te je sada progovorila o toma da li bi ponovo išla pod nož, pa se dotakla i razvoda, kao i trenutnog ljubavnog života.

"Ne mogu da im se posvetim" Goga Sekulić progovorila o bivšem mužu i udvaračima (VIDEO)
FOTO: SEKULICGOGA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Goga je ugradila silikone u grudima, ali su se nakon određenog vremena pojavile komplikacije, te je morala da ide na korekciju.

– Podizala sam grudi, velike su i boljela su me leđa od toga, pa sam išla na korekciju. Sada izgledaju manje jer su podignute i mnogo je bolje vizuelno. Boljela su me leđa i nakon korekcije, trebalo je da mirujem, a nisam to radila, podigla sam sina u jednom trenutku i pukli su mi konci, pa sam morala na još jednu intervenciju. Htjela sam da ih smanjim, ali mi je doktor rekao da to ne bi lijepo izgledalo jer sam visoka – ispričala je Sekulićeva, pa otkrila da li ima u planu da ponovo ode “pod nož”:

– Za sada nije u planu nova intervencija. Volim da jedem, ali to nije problem, dok mi je ova pamet, ne bih išla na liposukciju. Svi kažu da mi je lijep nos, mene nervira, razmišljala sam da ga korigujem, ali sam ipak odustala.

Goga je tokom korekcija estetskih operacija ležala u bolnici, a njen sin je je za to vrijeme bio sa ocem, od koga se pjevačica još uvijek nije zvanično razvela.

– Darko i ja smo bili u istoj bolnici. Darkova supruga je dolazila svako jutro da ga obilazi, imao je zaista veliku podršku, kao i ja, i meni je dolazila porodica. Prošli su ti teži momenti, sada je sve dobro. Uroš je za to vrijeme bio u Srbiji sa sinom, kada on ne može da dođe ovdje, nas dvoje idemo u Cirih. Još uvijek smo u braku, nemamo vremena da potpišemo papire za razvod. Ne opterećujemo se time – istakla je ona, pa otkrila da već ima novih udvarača, li i simpatija sa njene strane:

Pročitajte još

– Trenutno sam u gužvi, imam udvarača, ali ne mogu da im se posvetim, ne znam kako bih dečka ugurala u trenutni plan i program. Uvijek samo mlađe vidim, starije ne, samo mi sportski tipovi zapadaju za oko.

Goga je za kraj istakla da je cijena njenih nastupa izuzetno pristupačna, te da na njih dolazi i mlađi dio njene publike, koje ona često počasti pićem, prenosi Blic.

– Moja cijena je lijepa, može svako da plati moj nastup, ali vidjeću sa menadžerom da podignemo malo. Bolje da svi budu zadovoljni i da se radi. Ima djece koja dođu na moj nastup, imaju samo za kartu i cijelo veče piju vodu, pa im često pošaljem turu pića. Sve što je brzo, to je i kuso.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije