Zabava

"Ne mogu time da me poremete" Anabela otkrila kako se snašla u ulozi bake

Anabela Atijas nedavno je postala baka, njena ćerka Luna Đogani rodila je djevojčicu po imenu Mia. Pjevačica se vrlo mlada ostvarila u ovoj ulozi i tvrdi da se odlično snašla.

"Ne mogu time da me poremete" Anabela otkrila kako se snašla u ulozi bake
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Rano sam postala mama sa 21 godinu i logično je bilo da ću postati mlada baka… Nije mi ništa čudno, ništa mi nije strano, zato što je to tolika ljubav i priroda je to tako napravila da se čovjek sa tim rađa, to je normalan životni proces i slatko mi je kad me ljudi zezaju i misle da će time nešto da me poremete, ali ne, ja uživam u ovom statusu novopečene bake i ništa ljepše nije moglo da mi se desi – rekla je pjevačica.

Inače, tokom prošle godine Anabela je zajedno sa Lunom i Markom, kao i Gagijem Đoganijem, bila učesnica rijalitija “Zadruga 3”.

Tamo je više puta imala burne svađe kako sa bivšim suprugom, tako i sa ćerkom i zetom.

– Anabela i Marko i dalje nisu prevazišli sve nesuglasice, ali su odlučili da nastave dalje kao da ranije nisu imali ozbiljne svađe. Od kada je u porodicu stigla Mia, shvatili su da ne žele negativnu energiju da prenose na bebu, te komuniciraju striktno poslovno. Anabeli je najbitnije da vidi da je Luna srećna, te ne želi više da se miješa u njen emotivni život, što je rezultiralo i da su njih dve u mnogo boljem odnosu nego ranije – ističe izvor blizak Atijasovoj za Blic.

Prihvati notifikacije