Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

„NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA“ Kako su građani doživjeli svečani defile u Banjaluci u čast Dana Republike

Politika
Autor:

Foto Dejan Božić/RAS Srbija

Svečanom defileu u čast Dana Republike Srpske u Banjaluci prisistvovalo je na hiljade građana koji su aplauzom podržali pripadnike policije i organizacija civilnog društva.

Sve je prošlo bez i jednog incidenta, a građani su bili oduševljeni onim što su vidjeli.

U anketi Srpskainfo otkrili su šta misle o ovakvom načinu obilježavanja Dana Republike Srpske i šta poručuju onima koji pokušavaju da ospore 9. januar.

Novica Bijelić

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Novica Bijelić

Ja sam zadovoljan. Dan Republike Srpske za mene znači da imamo Republiku. Ovi što pokušavaju da ospore ovaj dan mislim da osporavaju sami sebe. Treba doći, podržati, trebamo stvarati Republiku Srpsku. Da bude veća.

Nikola Pavlišin

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Nikola Pavlišin

Bio sam tu, parada je bila fenomenalna. U odnosu na prošlu godinu bila je mnogo jača. Mislim da svako ima pravo na svoje slavlje. Nema šanse da jedni drugima nešto osporimo. Neka rade šta hoće, ali mi imamo svoj rođendan.

Snežana Tunić

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Snežana Tunić

Svečani defile je zadovoljio moja očekivanja. Onima kojima smeta 9. januar kao Dan Republike Srpske odgovorila bih citirajući bivšeg predsjednika Srpske Milorada Dodika: Ne može nam niko ništa.

Mirjana Opačić

Foto: Dejan Božič/RAS Srbija

Mirjana Opačić

Koliko smo mogli da vidimo, bilo je divno. Oduševljena sam i prezadovoljna. Ne znam da li ću biti objektivna, ali sam sigurna da niko neće uspjeti da ospori ovaj dan.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO