Zabava

"NE OSJEĆAM MIRIS I UKUS, KAO SUNĐER DA JEDEM, SVE BOLI” Pjevačica se bori sa koronom, evo šta kaže o zdravstvenom stanju

Pjevačica Marija Mikić bori se sa korona virusom i nalazi se u kućnoj izolaciji.

"NE OSJEĆAM MIRIS I UKUS, KAO SUNĐER DA JEDEM, SVE BOLI” Pjevačica se bori sa koronom, evo šta kaže o zdravstvenom stanju
FOTO: WWWMARIJAMIKICCOM/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Nakon što je na Instagramu objavila da je zaražena, ona se uključila i u emisiju “150 minuta”, gdje je opširnije govorila o simptomima koje ima.

– Bolje sam sada dosta, prisutna je malaksalost i potreba za spavanjem konstantna, ali najbitnija stvar kod mene, a i kod drugih, je da se to ne spusti na pluća i da ne ode neki korak dalje. Mene je uhvatio taj simptom malaksalosti i bukvalno boli svaki dio tijela. Ali držim se, čuvaju me, maze me i paze, tako da će biti valjda sve ok – počela je Marija Mikić priču u pomenutoj emisiji na TV Prva.

Dodala je da je u velikom čudu.

– Radila sam i pjevala od aprila mjeseca, kada su bile dozvoljene svirke i okupljanja, i svi su me zezali kako se ti nisi zarazila, a ja sam se šalila da sam ja otporna na koronu. Prije nekih desetak dana je krenula temperatura i onako sam poklekla, pala, mislila sam da je zato što smo spojili vikend i radili, ali temperatura nije spadala. Onda mi je najbolja drugarica javila da je pozitivna i znala sam da je to to, samo sam otišla da potvrdim i tako je i bilo – dodala je pjevačica.

Marija je ispričala da je dva puta išla da snima pluća, ali i da je izgubila čulo ukusa i čulo mirisa.

– Dva puta sam snimala pluća, prvi put prije nego što sam uradila test, jer sam bila ubijeđena da imam koronu, i tada mi nisu našli ništa na plućima. Poslije toga su me doktori, da bi bili sigurni, poslali ponovo da snimam pluća, poslije nedjelju dana, i i dalje nemam ništa. Ne osjećam miris i ukus, ništa ne osjećam, kao sunđer da jedem. Ja sam se odlučila na privatno liječenje, osam dana sam išla da primam infuziju i vensko primanje antibiotika. Ja sam zarazila i svoju rođenu sestru, njoj doktori nisu prepisali ništa, jer ima vrlo slabe simptome, rekli su da je najbolje da pije vitamine. Tako da, sve je to individualno i nemojte ništa da radite na svoju ruku – poručila je na kraju pjevačica, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije