Magazin

Ne prave kompromise u vezama: Za ova 4 horoskopska znaka ne važi pravilo da pametniji popušta

Oni lako ne odustaju iako znaju da se veza ne može u potpunosti razviti bez prilagođavanja i kompromisa. Ali ovi znakovi vjeruju da pravljenje kompromisa znači gubitak kontrole u odnosima.

Par sjedi zagrljen na klupi
FOTO: ROBERT GETEL/RINGIER

Za ove horoskopske znakove ne važi pravilo da pametniji popušta.

Pročitajte još

Bik

Bikovi mogu biti prilično odlučni i nepokolebljivi, čak i kada su u pitanju njihove veze. Kompromis može biti prilično težak za njih. Bik jednostavno voli da se stvari razvijaju onako kako on to želi. Često unaprijed nepokolebljivo ulaze u situacije. Njihova tvrdoglavost obično prouzrokuje prekid komunikacije s partnerom.

Lav

Sa svojim ponosom Lav je težak partner za traženje kompromisa i sklapanje dogovora. Imaju različite metode rješavanja situacija, a protivljenje tim načinima može učiniti da se osjećaju manje zadovoljnim.

Lavovima je zapravo teško da daju prednost tuđim potrebama ispred sopstvenih. Čvrsto vjeruju u ono što misle i učiniće sve kako bi nahranili i održali svoj preveliki ego.

Škorpije

Imaju tendenciju da se drže svojih odluka ko pijan plota, čak i kada se radi o romantičnim vezama. Obično je njihova tvrdoglavost posljedica njihove potrebe za stabilnošću i fobije od promjena, zbog čega teže postižu dogovore i kompromise. Oni su nepokolebljivi i ne petljaju s mijenjanjem svojih ideala i procesa razmišljanja ni za koga, prenosi Magazin Novosti..

Vodolija

Kao postojan horoskopski znak, Vodolija sigurno može biti tvrdoglava. Vjeruju da je to što ostaju čvrsti ono što ih čini jačim i dominantnijim u vezama, a na taj način uspostavljaju kontrolu u svojoj zajednici ne vodeći računa o partnerovim potrebama.

Zbog nespremnosti da promijene svoj pristup, oni takođe djeluju hladno i arogantno u odnosima.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije