Društvo

“NE SMIJEM DA SE RAZBOLIM” Poslije izjave o koroni i preljubi, dr Belojević PONOVO ŠOKIRA javnim obećanjem

Profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Goran Belojević prosto ne može da gostuje na televiziji, a da se ne pomene njegov "maserati".

“NE SMIJEM DA SE RAZBOLIM” Poslije izjave o koroni i preljubi, dr Belojević PONOVO ŠOKIRA javnim obećanjem
FOTO: TV PRVA / SCREENSHOT

 Podsjetimo, ovaj ljekar je javnosti poznat pod nadimkom Doktor Maserati, jer je, svojevremeno, objašnjavajući kako je svaki kontakt sa ljudima rizičan zbog prenošenja korone, pomenuo ovaj svoj auto, piše Blic.

Jutros je opet gostovao u jutarnjem programu, ovog puta Televizije Prva, i na pitanje voditeljke da li mu smeta što ga u medijima nazivaju “dr Maserati”, odgovorio:

– Ne smeta mi što me zovu Maserati, ko ne bi volio da ima “maserati”, taj auto je vrh automobilske industrije – rekao je.

Pročitajte još

Dr Belojević je iznio i svoju kontroverznu teoriju o probioticima kao preventivi od korona virusa, koju ljekari ne potvrđuju. Doktor je toliko siguran u svoju teoriju o probioticima da je čak dao i javno obećanje:

– Ne smijem da se razbolim, to obećavam javno, ako se razbolim od kovida, više jednu jedinu reč o kovidu neću prozboriti. Preventivac ne smije da se razboli od bolesti koju sprečava jer onda to što govori ne pije vodu – rekao je on.

Dodao je i da jedan probiotik uzima dnevno, dok vitamin C i cink ne moraju da se koriste.

– Oni ne djeluju na virus, probiotik djeluje – naveo je.

Govorio je i o razlici između maske i vizira, te objasnio zašto sada nosi vizir.

– Prednost vizira u odnosu na masku je ta što štiti oči, a oči su isto ulazna vrata za virus. Maska ne štiti oči, kod vizira nema kontakta sa kožom, ne dolazi do direktne kontaminacije, vizir se ne baca , a maska se baca – istakao je on.