Zabava

„Ne vidim sebe kao njenu dadilju" Anabela neće da bude bebisiterka za unuku Miu

Anabela Atijas se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti jer, kako kaže, za to nema povoda. Šuška se da pokreće novi biznis i da se upušta u preduzetničke vode, a ona se sada osvrnula na to, ali i na kćerku Lunu i unuku Miu.

„Ne vidim sebe kao njenu dadilju" Anabela neće da bude bebisiterka za unuku Miu
FOTO: S. KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Naime, Anabela je istakla da pomaže drugarici, ali da postoji mogućnost da i sama pokrene biznis.

– Još uvijek razmišljam šta bi to moglo da bude. Čekam da mi se slegne, da vidim šta bih i kako bih. Iskreno, još uvijek ne znam ni šta bi to bilo, da li neki salon ili tako nešto – kaže Anabela za 24sedam.

S obzirom na to da kaže da nema nastupe kao ranije zbog korona virusa, sasvim je logično da razmišlja o velikim promenama u životu. Međutim, nije se prepustila čuvanju unuke Mie koju joj je podarila u junu kćerka Luna Đogani, a za to ima i razlog.

– Uživam sa njom, Mia je stvarno preslatka i raste iz dana u dan. Ne vidim sebe kao njenu dadilju. Moja baka je mene vrlo rado čuvala, tako da sam naslijedila tu ljubav i taj gen od nje. Imam model ispred sebe i želim da budem baš takva. Mia ima dadilju, a ja sam baka. Naravno, kad god njima treba, ja ću biti tu da je pričuvam i pazim na nju – zaključila je Anabela.

Kako se o njenom privatnom životu često spekuliše, Anabela je otkrila kakav je trenutno njen odnos sa Andrejem Atijasom, s obzirom na to da su se najprije razveli prije dvije godine, ali su poslije ipak svojoj ljubavi riješili da daju još jednu šansu.

– Sve je dobro između nas, lepo se slažemo, ljubav cvjeta – kaže pjevačica kroz smijeh i otkriva da li u njihovoj kući ima pravila da je onaj ko donosi novac dominantniji:

– Nema toga, mi smo prije svega stari, dobri prijatelji, pa kod nas toga nema. Sve je jednako, uvijek se dogovaramo o svemu. Razumemo se, pa samim tim ne može ni da bude problema.

Prihvati notifikacije