Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NE VIĐAMO IH ZAJEDNO” Priča se da se razvode, a ovako o pjevačici i njenom suprugu govore komšije

Zabava
Autor:

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

Dok su glasine kako su se pevačica i bivši košarkaš razveli sve jače, njihovi susjedi tvrde da ih često sretnu kako obavljaju svakodnevne obaveze, ali nikada zajedno.

Pjevačica  Ana Stanić sa suprugom Momčilom i sinom živi u mirnom, ali popularnom dijelu prestonice. U javnosti se već neko vrijeme spekuliše da su se rastali, te i da više ne žive zajedno, što je ona demantovala na društvenim mrežama. Kako bismo provjerili da li je to istina, posjetili smo njihov kraj. Djeluje da Anu svi doživljavaju kao kulturnu i pristojnu, tvrde da njen suprug i dalje stanuje u istom domu, ali ističu da među njima ne vide bliskost, bar ne u javnosti.

– Momčilo je tu sa njom, možda se razvela, ja ne znam. Ne viđam ih nikad zajedno, baš nikad. Ona stalno juri i žuri – otkriva nam stariji susjed D. H, koji živi u istoj zgradi kao Ana i Momčilo. Starija gospođa koju smo sreli tvrdi da je pjevačica vrijedna, ali da o njenoj intimi malo zna.

– Veoma je kulturna, često je viđam u kraju kako šeta, nosi kese iz radnji. Ne viđam je sa mužem, njega slabo znam. Ne kafenišemo mi, oni su mladi i žive svoj život. Vaspitana je i nije uobražena – kaže ona.

Da su riječi komšija tačne, novinari Blica su se uvjerili kada se automobilom koji i Ana vozi iz garaže odvezao Momčilo. Zaputio se sam, dok pjevačicu nisu zatekli u blizini doma.

– Svaki dan sam ja ovde na Kaleniću, prodajem ruže i cveće. Vidim je, nekad pazari kod mene, a nekad nosi svježe voće. Žuri dosta – poručila nam je Savka i dodala da Ana lijepo izgleda. Njena prijateljica koja prodaje voće je objasnila da je pjevačicu ranije češće viđala.

– Prije je ovdje dolazila baš često, a sada je nešto manje ima. Neki ljudi od kojih kupuje i ne znaju da je poznata. Uglavnom je mladi prepoznaju.

Kafu pije sami ili sa prijateljima

Kraj u kome stanuju Ana i Momčilo obiluje kafićima koji su često omiljeno mjesto javnih ličnosti, zbog privatnosti i tišine. Starosjedeoci kažu da pjevačica nakon svakodnevnih obaveza voli da napravi predah sa prijateljima.

– Sjedi tu, popije kafu. Obično je sama ili sa prijateljima. U ovom parku sam često sa djecom, vidim je kako se odmara. Vjerovatno voli malo da prošeta, ovo je miran kraj, lijep, a dosta je javnih ličnosti tu nastanjeno. Centar nije daleko, a opet su u neku ruku sklonjeni od te gužve, pa mogu na miru nešto da pojedu i popiju. Pritom, ovi kafići su otmeni i dosta popularni među poznatima – otkrila je gospođa koja je i sama uživala u lijepom danu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO