Zabava

"Ne vjerujem u uspjeh preko noći i mislim da je to pogubno" Miloš Biković progovorio o odrastanju i porodici, pa se dotakao inostrane karijere

Glumac Miloš Biković i njegova supruga Ivana Malić nedavno su postali roditelji dječaka kojem su dali ime Vasilije, a svoj privatan život vješto kriju od radoznalih pogleda javnosti.

miloš biković
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Retki su trenuci kada Miloš Biković iznosi detalje iz privatnog života, a sada je glumac progovorio o porodici i djetinjstvu.

– Lijep je osjećaj kad čovjek može da živi od svog rada. Ali to je svakodnevna borba koju prolazi svaki pojedinac ili porodica, pa i ja sa svojom porodicom. Možda samo mali procenat ljudi na svijetu ne mora da prolazi tu borbu. Sa ovim godinama mogu da kažem da sam zahvalan na svim poteškoćama koje sam doživio, jer su me one formirale. Svaka poteškoća mi je dala lekciju koja me je ojačala i iz čega sam nešto naučio. Ne vjerujem u uspjeh preko noći i mislim da je to pogubno. Svaki rad povlači sa sobom rad na sebi i lični razvoj. Mislim da čovjek koji je išao prečicama, kao recimo Petar Maraš (lik iz serije Južni vetar), nije spreman za blagoslove koje dobija i onda se ti blagoslovi pretvaraju u kletvu – rekao je glumac.

Pročitajte još

Miloš Biković je otkrio koliko mu je odrastanje u Srbiji pomoglo da izgradi inostranu karijeru, piše Story.

– Jeste, to je kao kad radite vježbe pod opterećenjem, tako ubrzano jačate svoje tijelo. To mi je svakako dalo i dodatnu snagu i motivaciju, ne samo meni nego i cijeloj mojoj generaciji. Ali ne mislim da je bilo neophodno da to doživljavamo i da je bolje da svako sebi nameće otežavajuće okolnosti koje će ga podstaći na rast. Daj Bože da naredne generacije ne prolaze kroz ono šta smo mi doživljavali, iako mi nismo generacija koja je u istoriji najgore prošla. Roditeljstvo vodi čovjeka ka završnoj fazi sazrijevanja – rekao je on.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu