Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“NE VOLIMO SE!” Ljubavnik Dragane Mitar prvi put progovorio o supruzi koju VARA pred milionima

Zabava
Autor:

Foto: Screenshot

Oženjeni ljubavnik Dragane Mitar, Edis Fetić, sinoć je u “Zadruzi” prvi put otkrio nešto više detalja o odnosu sa svojom suprugom Zilhom, sa kojom je i dalje u zakonitom braku.

Edisu su novinari sinoć postavili pitanje zbog čega na njegovom Instagram profilu nema zajedničkih fotografija sa suprugom, kao i da li je očekivao da će ga Dragana izdati i prevariti sa Tomovićem.

– Instagram sam otvorio prije mesec, mjesec i po dana, zato nemam slika. Mi nismo u dobrim odnosima posljednjih šest meseci. To je moj profil, mogu da stavim slike sa kim hoću. Nisam htio da stavim slike sa suprugom. Nisam očekivao ovo od Dragane, da je izdaja, ne znam, nismo vjenčani, nije mi supruga, lijepo se izjasnila da ulazi kao slobodna žena, ja to podržavam – rekao je on, pa dodao:

Foto: Pink.rs/Screenshot

– Ja sam rekao da mi se ne sviđa to što radi, a ako želi to da radi, vrlo joj je rano za to. Rekao sam da smo prijatelji, postoje neka osjećanja između nas koja su bila i napolju, ali i sad. I dalje ću biti za to da njoj ovdje ne treba nikakva veza, nikakav odnos. Protiv dečka nemam ništa i njoj sam rekao da joj to ne treba. Ja sam se vrlo jasno izjasnio da sam ušao kao njena podrška i prijatelj. Šta će biti dalje, ne znam. Ali kao podrška, na meni je da je savjetujem.

Podsjetimo, Dragana Mitar i Edis priznali su da njihova afera traje već godinu i po dana, a iako je ona u “Zadruzi” otpočela romansu sa Vladimirom Tomovićem, Edis je naveo da joj sve to oprašta.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO